Αστέρας Τρίπολης: Ποτέ με… άδεια χέρια!

20:07 5/3/2021 - Πηγή: Sportime
Αστέρας Τρίπολης: Από του Αγίου Νικολάου (6/12) έχουν να φύγουν με… άδεια χέρια από εκτός έδρας παιχνίδι τους, οι Αρκάδες. Χωρίς Καστάνιο, Καπίγια, Τιλίκα στο Περιστέρι.

Το 2021 πάντα κάτι παίρνει μακριά από το «Θ. Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας Τρίπολης που φέτος θέλει να… τρυπήσει το ταβάνι του.

Οι Αρκάδες δοκιμάζονται στο Περιστέρι, αντίπαλος ο Ατρόμητος (6/3-17.15) με την ομάδα του Μίλαν

Ράσταβατς να είναι 6η, ευελπιστώντας οτι μετά το τέλος της ημέρας, θα έχει ανέβει στην 4η θέση, προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό.

Τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα της Τρίπολης που μέσα στο 2021, δεν έχει χάσει πουθενά μακριά από το «σπίτι» της. Πάντα και παντού κάτι παίρνει.

Στα πέντε παιχνίδια μακριά από το «Θ. Κολοκοτρώνης», ο απολογισμός είναι τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ η τελευταία φορά που έφυγε με άδεια χέρια από ματς εκτός Τρίπολης, ήταν στις 6 του περασμένου Δεκέμβρη, όταν έχασε 2-0 από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Λέο Τιλίκα, καθώς και στους Καστάνιο και Καπίγια που επίσης έμειναν εκτός 22άδας. Αντίθετα, ο Ντρούπι Γκόμες ταξίδεψε κανονικά στην Αθήνα.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σέρβος προπονητής συμπεριλήφθηκαν οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Αλβαρεζ, Γ. Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μ. Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπέλοκ, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Τζίμας, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λ. Φερνάντεθ, Κρεσπί, Αλί Μπαμπά.

Το άρθρο Αστέρας Τρίπολης: Ποτέ με… άδεια χέρια! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα