Αστέρας Τρίπολης: Ένας από τους πονοκέφαλους του Ράσταβατς

Εντός εξάδας έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Αστέρας Τρίπολης. Μόνο ο Ατρόμητος θα μπορούσε να τον φτάσει από τις ομάδες που έχουν ματς λιγότερο. 

Παρόλα αυτά υπάρχει η άποψη στα υψηλά κλιμάκια πως μπορούσε η ομάδα να έχει πάει και καλύτερα. Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε κάποιους βαθμούς τσάμπα και αυτό έχει σηκώσει συζήτηση. Δικαιολογημένα να αποτελεί και τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο του Μίλαν Ράσταβατς.

Σηκώνει συζήτηση το πώς διαχειρίζεται, για παράδειγμα, η ομάδα του τα παιχνίδια με παίκτη παραπάνω. Πέντε φορές έχουν πάρει το αριθμητικό πλεονέκτημα

οι Αρκάδες και έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη. Ήταν αυτή στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, όταν ο Μπαράλες με το εύστοχο πέναλτί του χάρισε το τρίποντο (1-0).

Είχε προηγηθεί το ματς στο Αγρίνιο. Εκεί είχε σκοράρει και πάλι ο Αργεντινός, ενώ ο Παναιτωλικός έπαιζε με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς λόγω αποβολής του Βάντερσον. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι φιλοξενούμενοι έκατσαν και οι Αγρινιώτες με τον Αριγίμπι πήραν τον βαθμό.

Ήρθε αργότερα το ματς στην Τούμπα. Από το 38′ με 10 έπαιζε ο ΠΑΟΚ λόγω αποβολής του Ελ Καντουρί. Ο Αστέρας Τρίπολης, όμως, όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκε, αλλά έχασε κιόλας με το γκολ του Τζόλη. Το ακριβώς επόμενο ματς ήταν αυτό με τον Βόλο. Γκολ ο Μπαράλες, χαμένο πέναλτι, αποβολή του Φεράρι στο 90′ και βαθμό στο φινάλε οι Θεσσαλοί με τον Περέα.

Κλείνοντας, στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου η ομάδα του Ράσταβατς με ανατροπή βρέθηκε να προηγείται 2-1 χάρις σε γκολ του Λουίς Φερνάντεθ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνιζόταν με 10 λόγω αποβολής του Σιόντη, αλλά βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Κριζμάν.

Κάτι που επαναλαμβάνεται σπάνια είναι συγκυριακό. Στην Τρίπολη αυτή η… συνήθεια δεν έχει περάσει απαρατήρητη και ο Σέρβος κόουτς καλείται να βρει λύση ώστε να μην αρχίσουν και πάλι οι μουρμούρες για εκείνον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC (@asterastripolisfc)

Το άρθρο Αστέρας Τρίπολης: Ένας από τους πονοκέφαλους του Ράσταβατς εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα