Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά όλα τα τεστ, ξεκινάει ομαδικές προπονήσεις

Η επιστροφή στην κανονικότητα γίνεται σταδιακά και το επόμενο βήμα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (21/5).

Για πρώτη φορά στη μετά καραντίνας εποχή ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει τη δυνατότητα να κάνει ομαδική προπόνηση και αυτό γιατί όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά.

Οι Αρκάδες πήραν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Κανείς από το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό και συνεπώς τα πάντα θα συνεχιστούν βάσει των κανόνων υγιεινής που υπάρχουν.

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας Τρίπολης

έχει έναν ξεκάθαρο στόχο. Ο Μίλαν Ράσταβατς θέλει να βρουν οι παίκτες του όσο πιο σύντομα γίνεται την αγωνιστική ετοιμότητα που είχαν και πριν και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στα πλέι άουτ. Η έβδομη θέση ενδεχομένως να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γι’ αυτό και υπάρχει σημαντικό κίνητρο. Το μήνυμα έχει σταλεί από τη διοίκηση και ο Σέρβος τεχνικός με τους παίκτες του θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο προπονητής μας, Milan Rastavac στηρίζει τη δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας ! #asterastripolisfc #asterasfamily #ziseathlitika #toxamogelotoupaidiou @hamogelo @ziseathlitika

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC (@asterastripolisfc) στις 20 Μάι, 2020 στις 2:25 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εθελοντική Αιμοδοσία στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ. Ενας αγώνας πιο ξεχωριστός και πιο σπουδαίος! #asterastripolisfc #asterasfamily #ziseathlitika #toxamogelotoupaidiou @hamogelo @ziseathlitika

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC (@asterastripolisfc) στις 20 Μάι, 2020 στις 12:53 πμ PDT

Το άρθρο Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά όλα τα τεστ, ξεκινάει ομαδικές προπονήσεις εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα