Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Το πέναλτι που ζήτησαν οι Αρκάδες (video)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Δείτε τη φάση από τη δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ, όπου η ομάδα της Αρκαδίας ζητάει πέναλτι, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του αμυντικού των πρωταθλητών.

Δείτε τη φάση:

Αργότερα στην αναμέτρηση υπήρχε και άλλη μία φάση, η οποία σήκωσε μπόλικη κουβέντα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ του Τσιλιανίδη στο 48΄ αλλά ο διαιτητής της

αναμέτρησης ακύρωσε το τέρμα. Ο Ίνγκασον προσπάθησε να διώξει την μπάλα αλλά έκανε… τσαφ, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πήρε την μπάλα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για φάουλ του Τσιλιανίδη πάνω στον Ισλανδό.

Εξάλλου, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος φυσικά και απουσίασε από τη σημερινή αναμέτρηση, θα μπει στις 6 Μαΐου για το χειρουργείο στη ρήξη χιαστού που έχει υποστεί και η επέμβαση θα γίνει στο Πόρτο στην Πορτογαλία.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ακολούθησε εξαρχής την ειδική αγωγή που συνέστησαν οι γιατροί του συλλόγου, ώστε να μπορεί να είναι στη φιέστα δίχως να διατρέψει κάποιο κίνδυνο.

Στη συνέχεια, κρίθηκε απαραίτητο να περιμένουν για να υποχωρήσει η φλεγμονή στο πόδι του Πορτογάλου, πριν μπει στο χειρουργείο, μία διαδικασία που ακολουθείται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις.

Έπειτα από συνεννόηση με τον γιατρό της Εθνικής Πορτογαλίας, κ. Νορόνια και τον γιατρό του ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε να γίνει η εγχείρηση στην Πορτογαλία.

The post Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Το πέναλτι που ζήτησαν οι Αρκάδες (video) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα