ΑΕΚ: Με Σβάρνα και 4-2-3-1 στη Λαμία

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Λαμία την τοπική ομάδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με 4-2-3-1.

Πιο συγκεκριμένα, η Ενωση ξεκινά το παιχνίδι στο ΔΑΚ Λαμίας με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Χουλτ αριστερό μπακ, τον Οικονόμου με τον Σβάρνα στα στόπερ, τον

Σιμόες με τον Κρίστιτσιτς στον άξονα, δεξί χαφ τον Μπακασέτα, αριστερό χαφ τον Μάνταλο και τον Λιβάγια κοντά στον Πόνσε. Πρώτος στόχος της Ενωσης είναι να σκοράρει ένα γκολ για να έχει πιο εύκολο έργο απόψε στην ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στον πάγκο της ΑΕΚ σήμερα βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Γκάλο, Γαλανόπουλος, Μπότος, Γιούσης, Αλεφ και Μπογέ.

Για την Λαμία το αρχικό σχήμα στο σημερινό παιχνίδι είναι: Κατσικάς, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Ασούμπρε, Ρόμανιτς, Σκόνδρας, Σκαρνταβέλι. Στον πάγκο για την ομάδα του Μάκη Χάβου σήμερα οι: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Καρυπίδης, Μεντίνα, Τομάς, Μπλάζιτς, Κωστίκα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία για τον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (18:00, Cosmote Sport 1HD)#lamaek #aekfc #aekfcseason2018_19 #aekfamily #greekcup pic.twitter.com/KjQXd6DpbB

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) April 25, 2019

The post ΑΕΚ: Με Σβάρνα και 4-2-3-1 στη Λαμία appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα