Αρτέτα: «Σκληρός ο περσινός αποκλεισμός, αγαπάμε τον Σωκράτη»

Ο Μίκελ Αρτέτα τόνισε τον περσινό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό και επεσήμανε πως όλοι αγαπούν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που θα βρει αντίπαλο.

Ο μάνατζερ της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, στην συνέντευξη του, αναφέρθηκε στον περσινό αποκλεισμό. Λέγοντας πως έχουν… συναισθήματα για τον Ολυμπιακό. Μίλησε και για τον Σωκράτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αρτέτα:

Για

τις βελτιώσεις από την περασμένη σεζόν: «Είμαστε καλύτεροι σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμασταν πέρσι και τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε τώρα, πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ».

Για Σωκράτη: «Θα είναι πολύ ωραίο που θα συναντήσουμε τον «Πάπα», είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και τον αγαπάμε όλοι εδώ».

Για Σμιθ Ρόου: «Θα προπονηθεί κανονικά σήμερα και θα δούμε εάν θα μπορέσει να παίξει αύριο».

Για την επιλογή παιχνιδιών: «Έχουμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο βασικός μας αγώνας είναι αύριο και πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί».

Για τον Ολυμπιακό: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η… χώνεψη. Ό,τι συνέβη στο τέλος ήταν πραγματικά σκληρό. Προφανώς και έχουμε «συναισθήματα» για τη συγκεκριμένη ομάδα».

Το άρθρο Αρτέτα: «Σκληρός ο περσινός αποκλεισμός, αγαπάμε τον Σωκράτη» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα