Άρσεναλ: Μέιτλαντ αγόρι μου, τι κάνεις; (vid)

23:57 4/8/2019 - Πηγή: Sportime

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα τέθηκε αντιμέτωπη η Άρσεναλ και ηττήθηκε με 2-1 στο φιλικό που έγινε προς τιμήν του ιδρυτή του συλλόγου, «Τζόαν Γκάμπερ».

Η Άρσεναλ κατάφερε να προηγηθεί στο ματς. Όμως στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μέιτλαντ σημείωσε αυτογκόλ για το 1-1!

Ο τρόπος όμως ήταν λίγο αστείος. Μέχρι και η Μπαρτσελόνα στα social media ευχαρίστησε τον Μέιτλαντ για το δώρο που της έκανε…

69′ GOOOOOOOOOOAAL!
Maitland-Miles in

his own net.#GamperFest FCB 1-1 ARS pic.twitter.com/8P1aoItOIN

FC Barcelona (@FCBarcelona) 4 Αυγούστου 2019

Διαβάστε τις λεπτομέρειες του αγώνα…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο «Καμπ Νου» έγινε ένα φιλικό ματς προς τιμήν του ιδρυτή του συλλόγου, «Τζόαν Γκάμπερ».

Η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε στο γήπεδό της την Άρσεναλ και παράλληλα έδωσε ένα δυνατό φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Η «Μπάρτσα» κατέκτησε το τρόπαιο «Τζόαν Γκάμπερ», επικρατώντας των Άγγλων με 2-1.

Το ματς έκρινε στο 90′ ο Σουάρες σημειώνοντας μάλιστα ένα πολύ ωραίο γκολ με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή των Άγγλων.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 36′ ο Ομπαμεγιάνγκ με ένα επίση ωραίο γκολ, ήταν αυτός ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ. Αλλά στο 69′ ο Μέιτλαντ έκανε λάθος γύρισμα και ισοφάρισε σε 1-1 με αυτογκόλ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νέτο, Σεμέδο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Πουτς, Ντε Γιονγκ, Ράκιτιτς, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Πέρεθ, ενώ αγωνίστηκαν και οι Αντρέ τερ Στέγκεν, Μπουσκέτς, Τοντιμπό, Κουτίνιο, Αρτούρ, Σουάρες, Ραφίνια, Λενγκλέ, Βαγκέ, Αλενιά, Σέρχι Ρομπέρτο, Μιράντα, Κογιάδο.

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Λένο, Μέιτλαντ, Τσέιμπερς, Παπασταθόπουλος, Μονρεάλ, Τζάκα, Γουίλκοκ, Νέλσον, Εζίλ, Μικιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ, ενώ έπαιξαν και οι Θεμπάγιος, Τορέιρα, Μουσταφί, Γκεντουζί, Νκιετία, Κολάσινατς, Μαρτινέλι, Σακά.

The post Άρσεναλ: Μέιτλαντ αγόρι μου, τι κάνεις; (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα