Λαμία: Ανακοινώθηκε διαζύγιο με τον Χάβο!

22:33 4/8/2019 - Πηγή: Sportime

Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime. Πλέον το διαζύγιο είναι γεγονός. Τέλος ο Μάκης Χάβος από τη Λαμία.

Εδώ και καιρό είχε ξεκινήσει η φθορά. Οι λόγοι ήταν αρκετοί και δεν χρειάζεται να αναφερθούν αυτή τη στιγμή. Οι δύο πλευρές έκαναν υποχωρήσεις, αλλά μάλλον ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Λαμία με τα «μένω», «φεύγω» του Πανουργιά Παπαϊωάννου ήταν

το κερασάκι στην τούρτα. Δύο μέρες μετά τη συνέντευξη Τύπου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ακολούθησε η συνάντηση στην οποία οριστικοποιήθηκε το φινάλε.

Το βράδυ της Κυριακής (4/8) βγήκε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ για να επιβεβαιώσει το διαζύγιο: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 συναντήθηκε σήμερα Κυριακή 4/8 με τον προπονητή Μάκη Χάβο και αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια».

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόθεση της διοίκησης είναι να τελειώσει άμεσα το θέμα του προπονητή. Επικρατεί αισιοδοξία πως εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί ο επόμενος. Έντονη φημολογία πως ο Μπάμπης Τεννές είναι ψηλά στη λίστα. Ο Τραϊανός Δέλλας είναι επίσης μία περίπτωση που αρέσει πολύ, αλλά δε συνάδει αυτή τη στιγμή με τη μείωση του μπάτζετ που γίνεται.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Λαμία: Ανακοινώθηκε διαζύγιο με τον Χάβο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα