Αρναούτογλου – καιρός: Έρχονται ξανά χιόνια!

Χιόνια και πολικές θερμοκρασίες αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, έχει επισημάνει εδώ και καιρό πως πλησιάζει κακοκαιρία με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες, δίνοντας λεπτομέρειες για το πότε θα γίνει αυτό.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως τα εν λόγω καιρικά φαινόμενα θα «χτυπήσουν» τη χώρα μας το Σαββατοκύριακο (13-14/2), όπου θα έχουμε εντυπωσιακότατη πτώση της θερμοκρασίας,

η οποία συνδυαζόμενη με τον ερχομό ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού από την Ιταλία, ενδέχεται να προκαλέσει πυκνές χιονοπτώσεις.

Ο Σάκης Αρναούτογλου επισημαίνει στην ΕΡΤ πως είναι πιθανό να χιονίσει ακόμη και σε πεδινά τμήματα της δυτικής Ελλάδας και των Επτανήσων το Σάββατο, ενώ αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για την Κυριακή και τη Δευτέρα, αφού τα προγνωστικά μοντέλα δεν συμφωνούν ακόμα απόλυτα, αναφορικά με τις περιοχές που θα δουν ισχυρές χιονοπτώσεις.

Μέχρι αύριο το απόγευμα πιθανότατα θα έχει ξεκαθαρίσει η πορεία του βαρομετρικού και θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Επιμένουμε να αναφερόμαστε καθημερινά στο συγκεκριμένο σύστημα, διότι αν τελικά επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων τότε θα μιλάμε την επόμενη εβδομάδα για ιστορικό χιονιά.

Αττική – Lockdown: Η εξήγηση του Δερμιτζάκη για το αν αρκούν δύο εβδομάδες – «Χρειάζεται μοντέλο με ανοιχτές δραστηριότητες»

Lockdown – Αττική: Αυτά τα καταστήματα θα λειτουργούν από την Πέμπτη – Τι «παίζει» με τα take away

Το άρθρο Αρναούτογλου – καιρός: Έρχονται ξανά χιόνια! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα