Φενέρμπαχτσε-Μπασάκσεχιρ 1-2 παρ.: Σοκ για την Φενέρ (HLS)

Φενέρμπαχτσε-Μπασάκσεχιρ 1-2 παρ.: Σοκ για την Φενέρ (HLS)evlachosΤρί, 02/09/2021 - 22:32

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπασάκσεχιρ ήταν πιο επικίνδυνη. Πιο απειλητική και προηγήθηκε δίκαια με το γκολ του Ζούνιορ Φερνάντες (42') σε μια φάση όπου αποβλήθηκε και ο Λέμος για την Φενέρ καθώς χτύπησε αντιπαλο. 

Η Φενέρ στο ημίχρονο έκανε τρεις αλλαγές και βελτιώθηκε. Μια από αυτές ο Μεσούτ Οζίλ.

Σε μια αντεπίθεση ήρθε η ισοφάριση με σκόρερ τον Βαλένσια στο 72ο λεπτό. 

Η Μπασάκσεχιρ έχασε ευκαιρίες αλλά το ματς πήγε στην παράταση.

Εκεί με ένα καταπληκτικό - ίσως και τυχερό - γκολ του Γκούλμπραντσεν η Μπασάκσεχιρ πήρε ξανα το προβάδισμα (96'). 

Στην συνέχεια με τέσσερις επεμβάσεις ο Χαρούν κράτησε την Φενέρ στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι με γεμίσματα στην περιοχή προσπάθησαν να στείλουν το παιχνίδι στα πέναλτι αλλά δεν βρήκαν γκολ.

Η Μπασάκσεχιρ ολοκλήρωσε την έκπληξη και πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Τουρκίας. Πέτυχε την πρώτη νίκη της μετά από επτά αγώνες, βελτιώνοντας την αυτοπεποίθησή της.

Η Φενέρ έχασε δεύτερο σερί ντέρμπι μετά το 0-1 στο πρωτάθλημα από την Γαλατάσαραϊ. 

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Fenerbahce - Ποδόσφαιρο Istanbul Basaksehir - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Fenerbahce ΤΟΥΡΚΙΑ Φενέρμπαχτσε-Μπασάκσεχιρ: 1-2 παρ. (hls) Submitted by osinteli on Τρί, 02/09/2021 - 23:11 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_FENER_BESAKSEHIR_090221.mp4 ΤΟΥΡΚΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΤΟΥΡΚΙΑ Τα στιγμιότυπα του αγώνα Φενέρμπαχτσε-Μπασάκσεχιρ για του Κύπελλο Τουρκίας. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Fenerbahce Fenerbahce - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η περσινή πρωταθλήτρια Μπασάκσεχιρ φέτος κινδυνεύει με υποβιβασμό αλλά βρήκε την δύναμη να κάνει την έκπληξη και να αποκλείσει στο Κύπελλο την Φενέρμπαχτσε με νίκη 2-1 στην παράταση μέσα στο Ούλκερ Στάντιουμ. Article publish on Τρί, 02/09/2021 - 22:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα