Αρμάνι- ΤΣΣΚΑ (κ.α. 80-80) 87-91: Συγκλονιστικός Μιλουτίνοφ

Η ΤΣΣΚΑ καρδιοχτύπησε, αλλά έφυγε με το διπλό από την έδρα της Αρμάνι στο Μιλάνο στην παράταση, επικρατώντας με. Συγκλονιστικός ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έσπασε ένα ρεκόρ 14 ετών στα επιθετικά ριμπάουντ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν τρομερός και βοήθησε την ΤΣΣΚΑ να πετύχει την 12η σερί νίκη της στην Euroleague. Ο Σέρβος σέντερ έγραψε νέο ρεκόρ στην διοργάνωση με τα 16 επιθετικά ριμπάουντ

που μάζεψε (το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 11 από τον Γουάτσον με την Μπολόνια το 2006). Ρεκόρ έκανε και η ΤΣΣΚΑ με τα 30 επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε συνολικά και έγινε η ομάδα που έχει μαζέψει τα περισσότερα στην ιστορία της Euroleague.

Ο Τζέιμς έκανε ένα… παιδαριώδες λάθος στη δεύτερη βολή που εκτέλεσε στα 2,2 δεύτερα από το τέλος της κανονικής διάρκειας και η μπάλα πήγε στα χέρια της ΤΣΣΚΑ. Στην επαναφορά η άμυνα των Ρώσων κοιμήθηκε με αποτέλεσμα ο Χάινς να κερδίσει δύο βολές. Ο Αμερικανός ευστόχησε σε μια από τις δύο βολές και έτσι το παιχνίδι πήγε στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε πιο σωστές επιλογές και με τα τρίποντα του Ντάνιελ Χάκετ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Το άρθρο Αρμάνι- ΤΣΣΚΑ (κ.α. 80-80) 87-91: Συγκλονιστικός Μιλουτίνοφ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα