Ολυμπιακός: Ικανοποίηση για τον Γιάννη Μασούρα

Ολυμπιακός: Ικανοποίηση για τον Γιάννη Μασούρα alambosΠέμ, 12/31/2020 - 00:02

Ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις με την πολωνική Γκόρνικ στην οποία έχει δοθεί δανεικός. Ο 24χρονος δεξιός μπακ έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στην Εξτρακλάσα έχοντας πάρει θέση βασικού στο δεξί άκρο της ομάδας του.

Έχει ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα

13 φορές σε αυτές τις 14 αγωνιστικές βοηθώντας την ομάδα του να έχει πολύ καλή αμυντική επίδοση (3η στην κατηγορία), ενώ αμέριστη είναι η συμμετοχή του και στο επιθετικό σκέλος με τα συνεχή ανεβάσματά του. Άνθρωποι που τον παρακολουθούν από κοντά έχουν διαπιστώσει βελτίωση και στο τακτικό κομμάτι. 

Τον Σεπτέμβριο είχε αφήσει άφωνους τους πάντες στην Πολωνία και όχι μόνο, με το σπριντ του σε προπόνηση που μετρήθηκε 36,6 χλμ! Ένας αριθμός σπάνιος για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα. Η προσπάθεια που κάνει είναι και για τη βελτίωσή του στο παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια ώστε να αποτελέσει έναν σύγχρονο full back που μπορεί να σταθεί στο επίπεδο που θέλει ο Ολυμπιακός.

Ήδη πάντως οι άνθρωποι του ερυθρόλευκων φέρονται να είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση του Γιάννη Μασούρα στην Πολωνία και ήδη του έχουν διαμηνύσει πως το καλοκαίρι θα επιστρέψει στους Πειραιώτες εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, κάτι για το οποίο δουλεύει και ο ίδιος. 

Ο Έλληνας μπακ αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα όπου και συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία του στην άδειά του, καθώς το πρωτάθλημα της Πολωνίας επανεκκινεί στις 30 Ιανουαρίου λόγω της διακοπής χειμώνα.  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Με ικανοποίηση βλέπουν στον Ολυμπιακό την πορεία του Γιάννη Μασούρα στην Γκόρνικ, στην οποία έχει δοθεί δανεικός. Επιστρέφει το καλοκαίρι.

Article publish on Πέμ, 12/31/2020 - 00:02 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα