Αρμάνι- Ολυμπιακός: Αναβολή ή αλλαγή έδρας

21:52 9/3/2020 - Πηγή: Sportime

Η διεξαγωγή του Αρμάνι- Ολυμπιακός έχει προβληματίσει αρκετά και πλέον η Euroleague εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια. Το αίτημα που απέστειλε ο Ολυμπιακός.

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στην Βόρεια Ιταλία, με την Ιταλική κυβέρνηση να έχει λάβει δραστικά μέτρα, με την αναβολή για ένα μήνα όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Αλλά και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενημέρωσε ότι ισχύει προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων από και προς όλα τα αεροδρόμια του Ιταλικού βορρά.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε την   Euroleague και έστειλε αίτημα για αναβολή ή αλλαγή έδρας του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» πρότειναν ως εναλλακτική έδρα του αγώνα τη Ρώμη, τη Γένοβα ή άλλη χώρα ενημερώνοντας σε αυτή την περίπτωση  ότι η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν με πτήση τσάρτερ.

Ωστόσο το ένα σενάριο κάνει λόγο για αναβολή του Αρμάνι- Ολυμπιακός, αλλά το πιεσμένο πρόγραμμα της Euroleague μπορεί να σταθεί εμπόδιο.

Ακόμη μια εναλλακτική είναι η αλλαγή έδρας. Όπως ακριβώς είχε συμβεί στο Νταρουσάφακα- Βίρτους. Η Ιταλική ομάδα δεν μπορούσε να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη κι έτσι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να γίνει το παιχνίδι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο Βελιγράδι.

Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (12/3, 21:45) και σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις από την Euroleague.

The post Αρμάνι- Ολυμπιακός: Αναβολή ή αλλαγή έδρας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα