Ολυμπιακός – Γουλβς: Επίσημο, χωρίς κόσμο

21:45 9/3/2020 - Πηγή: Sportime

Είναι πλέον και επίσημο πως ο αγώνας Ολυμπιακός – Γουλβς θα γίνει την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη κεκλεισμένων των θυρών, για το Europa League. Κάτι το οποίο ανακοίνωσαν και επίσημα οι δύο σύλλογοι.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Γουλβς ενημέρωσαν ότι το ματς στο Καραϊσκάκη θα γίνει χωρίς κόσμο. Μετά από τα μέτρα που ανακοίνωση η ελληνική Κυβέρνηση κατά του κορονοϊού. Και την απόφασή

της να γίνουν όλα τα ματς κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η UEFA ενημερώθηκε επίσημα από την Κυβέρνηση και στη συνέχεια ενημέρωση από την πλευρά της και τις ομάδες για την απόφαση να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – κορονοϊός: Ζητά την αναβολή των αγώνων της Εθνικής στην Αμερική

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει για το ματς Ολυμπιακός – Γουλβς:

«Κατά πάγια τακτική της και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αποφάσεις των εθνικών αρχών, η UEFA αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός – Γουλβς της φάσης των «16» του UEFA Europa League, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 12/3/2020 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ως εκ τούτου στον αγώνα δε θα μπορούν να παρευρεθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, της Γουλβς και οι χορηγοί της UEFA που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια».

Από την πλευρά της η Γουλβς επίσης ανακοίνωσε πως η UEFA ακολουθεί την απόφαση της ελληνικής Κυβέρνησης. Τονίζοντας πως κατανοεί την απογοήτευση του κόσμου της ομάδας που έχει αγοράσει εισιτήρια. Και παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους αγόρασαν εισιτήρια για το ματς στο Καραϊσκάκη.

The post Ολυμπιακός – Γουλβς: Επίσημο, χωρίς κόσμο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα