Άρης: Βραβείο fair play στο ιατρικό επιτελείο για τον τραυματισμό του Ουαγκέ

Η ΠΑΕ Άρης τιμήθηκε από τη Super League με το βραβείο fair play, για την κίνησή του ιατρικού team της ομάδας να βοηθήσουν τον παίκτη του ΠΑΟΚ Ουαγκέ.

Η ΠΑΕ Άρης

και το ιατρικό της επιτελείο τιμήθηκαν με το βραβείο fair play. Η Super League έδωσε βραβείο fair play στους «κιτρινόμαυρους».

Αφορμή, η κίνησή του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, για να βοηθήσουν τον παίκτη του ΠΑΟΚ Ουαγκέ. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης των δύο ομάδων του περασμένου Δεκεμβρίου, ο Ουαγκέ σε προσπάθεια του να σώσει το δικέφαλο από σίγουρο γκολ τραυματίστηκε σοβαρά.

Το ιατρικό team του Άρη δεν δίστασε στιγμή και πρόσφερε άμεσα τη βοήθειά της στον παίκτη των αντιπάλων. Κάτι, που η Super League δεν παρέλειψε και αντάμειψε με το βραβείο του fair play τους «κιτρινόμαυρους».

Το σχετικό βραβείο παρέλαβε ο εκπρόσωπος του Άρη Τάκης Μπιλίρης.

Η ΠΑΕ ανέφερε σχετικά: 

«Ξεχωριστή στιγμή για την ομάδα μας στη σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος ήταν το βραβείο Fair Play που δόθηκε στο ιατρικό επιτελείο για την άμεση βοήθεια τη στιγμή του τραυματισμού ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ. στο ντέρμπι της προηγούμενης σεζόν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το βραβείο παρέλαβε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Παναγιώτης Μπιλίρης…».

Διαβάστε ακόμη: 

Transfer GossipΆρης: Ο «Μίδας» Γιοσινόρι Μούτο και τα λεφτά που παίρνει στη Νιουκάστλ

Ελένη Μενεγάκη: Τα «σπάει» στο νέο τρέιλερ του MEGA

Survivor: Η παίκτρια με τα ατελείωτα πόδια ποζάρει και κάνει χαμό στο Instagram (pics)

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα