Άρης: Το σχέδιο «απόδρασης» του Παντελίδη και ο Ντε Μποκ

Τα σχέδια επί χάρτου και επί… χόρτου ολοκληρώνονται για τον Σάββα Παντελίδη. Ο Άρης μετράει αντίστροφα για τον επαναληπτικό με την ΑΕ Λεμεσού με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα.

Ο προπονητής των «κιτρίνων» αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού το γκολ για να περάσει στην επόμενη φάση, είναι απαραίτητο.

Βέβαιη πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση του Ντάνιελ Λάρσον στο αρχικό σχήμα, καθώς

ο Σουηδός εξτρέμ έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του. Από εκεί και πέρα, υπάρχει σαν σκέψη να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης ο Νικολά Ντιγκινί και ο Μπράουν Ιντέγε να έρθει από τον πάγκο. Εφόσον επιβεβαιωθεί ένα τέτοιο σενάριο ένας εκ των Μαρτίνες-Τόνσο θα παίξει ως 10αρι.

Δίλημμα, σύμφωνα με τις τελευταίες προπονήσεις υπάρχει και για τα πρόσωπα στη μεσαία γραμμή. Μέχρι στιγμής σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Χαβιέ Ματίγια.

Σε περίπτωση που διατηρηθεί το 4-2-3-1 στο πλευρό του θα έχει έναν εκ των Μιτζέν Μπάσα ή Λούκας Σάσα, με τον Βραζιλιάνο μέσο να φαντάζει ως φαβορί.

Εάν ο κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης πάει σε ένα σύστημα 4-3-3, χωρίς 10αρι, θέση στην αρχική 11άδα διεκδικεί ο Ντουάρτε, ως εσωτερικός μέσος, με τον Ματίγια στην άλλη πλευρά και πίσω τους τον Σάσα.

Το τελευταίο, πάντως, συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες. Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 20:00, ενώ λίγο νωρίτερα (19:45) η συνέντευξη Τύπου.

Άρης: Πρώτα η πρόκριση μετά οι μεταγραφές

Ο Ντε Μποκ είναι ο 1ος στόχος για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η ΠΑΕ τα έχει βρει με τη Λιντς, είδηση που επιβεβαιώνεται και από δημοσίευμα στο Βέλγιο. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «hln.be», έγραψε: «Ο Λόρενς Ντε Μποκ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Αρη». Οριστικές εξελίξεις αναμένονται μετά τον αυριανό (1/8) επαναληπτικό με την ΑΕ Λεμεσού.

Στο Βελιγράδι βρίσκεται ο άμεσος συνεργάτης του Σάββα Παντελίδη, Τόλης Τερζής, προκειμένου να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό Τσουκαρίτσκι – Μόλντε, ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος των «κιτρίνων», εφόσον προκριθούν.

The post Άρης: Το σχέδιο «απόδρασης» του Παντελίδη και ο Ντε Μποκ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα