Άρης: Ψάχτηκε για τον Τζόναθαν Πάνζο

Να κλείσει το θέμα του στόπερ που τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά θέλει ο Άρης. Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά όλον αυτό τον καιρό.

Ο Φραντς Μπόρσον βρισκόταν πολύ ψηλά στη λίστα, αλλά η Μάλμε αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Ο Άρης ασχολήθηκε επίσης με τον Σιντνεϊ της Μπέτις, ενώ συνδέθηκε και με τον Στέφανο Ντένσβιλ μεταξύ άλλων. Για τον τελευταίο γράφεται πως κλείνει στην Τραμπζονσπόρ.

Μία άλλη περίπτωση που

έπεσε στο τραπέζι το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν ο Τζόναθαν Πάνζο. Πρόκειται για 20χρονο Άγγλο, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με τη Ντιζόν. Από τις ακαδημίες της Τσέλσι ξεκίνησε και στη συνέχεια πήγε στη Μονακό. Δόθηκε δανεικός στη Σερκλ Μπριζ και το προηγούμενο καλοκαίρι τον απέκτησε η Ντιζόν. Μαζί της αγωνίστηκε σε 22 ματς της Ligue 1. Πρόθεσή του είναι να μην παίξει στη δεύτερη κατηγορία και να αποχωρήσει.

Ως project είναι αρκετά ελκυστικό, αλλά και ακριβό. Εξετάστηκε από τους ανθρώπους του Άρη το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά για διάφορους λόγους, τελική κίνηση δεν έγινε έως τώρα. Στα συν του ότι είναι αριστεροπόδαρος.

Διαβάστε ακόμη: 

Άρης: Συγκινημένος από την υποδοχή και τη στήριξη ο Λούμορ

Η παρακάμερα από το «κιτρινόμαυρο πάρτι» του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Κορονοϊός μετάλλαξη: Αυτά είναι τα νέα μέτρα, τιμωρούν τους ανεμβολίαστους

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα