Άρης: Πρώτη προπόνηση με Ντουρμισάι!

Επέστρεψαν το απόγευμα Σαββάτου (28/12) σε ρυθμούς προπονήσεων οι παίκτες του Άρη, μετά από την πενθήμερη άδεια που είχε παραχωρήσει ο Μίχαελ Ένινγκ για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μάλιστα στο πρόγραμμα συμμετείχε και το νέο απόκτημα της ομάδας ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο 23χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Γερμανό τεχνικό, αλλά και τους νέους του συμπαίκτες και όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος.

Μάλιστα δέχθηκε με χαμόγελο και το κλασικό… φατούρο που ισχύει για όλους τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές των «κίτρινων».

Εξάλλου

προβλήματα δεν υπήρχαν με τον Άρη να προπονείται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να ξεκινά ουσιαστικά την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 4/1. Βεβαίως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τελικά το ματς αυτό γίνει, μετά την ανακοίνωση των διαιτητών να κάνουν αποχή.

Τέλος να αναφέρουμε ότι την Κυριακή (29/12), το πρόγραμμα για την ομάδα του Άρη περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άρης: Πρώτη προπόνηση με Ντουρμισάι! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα