Άρης: Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Μορόν, αλλά…

Ο Άρης έχει το πιο παραγωγικό επιθετικό του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Λορέν Μορόν. Πριν όμως πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, προτάθηκε και στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός ωστόσο αδιαφόρησε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ισπανός επιθετικός ήρθε με αρκετές… δάφνες στην Ελλάδα, αφού ένας παίκτης που αγωνιζόταν χρόνιας σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στο κόσμο δεν είναι τυχαίος.

Με την πρώτη ευκαιρία, έδειξε ότι είναι διαφορετικός από ό,τι είχε συνηθίσει ο κόσμος του Άρη και ο Θόδωρος Καρυπίδης, γι’ αυτό άλλωστε και με τον ερχομό του Άκη Μάντζιου η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ανέβει στη Stoiximan Super League.

Έτσι ο Λορέν Μορόν έχει «κερδίσει» την υστεροφημία που του έλειπε στην Ισπανία μετά από 12 αγώνες στην Ελλάδα.

Στα 29 του, με συμβόλαιο μόλις 3-4 κατοστάρικα είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μέχρι τώρα με 7 γκολ σε 12 συμμετοχές αλλά και 2 ασίστ, κάνοντας τη διαφορά που έψαχνε χρόνια ο Άρης από τον σέντερ φορ του.

Παίζει ασταμάτητα, λες και είναι τερματοφύλακας ή στόπερ, ιδιαίτερα ανθεκτικός για φορ, έχει έντεκα 90λεπτα ενώ στο μοναδικό ματς που έγινε αλλαγή βγήκε στο 63′ κι αφού πρώτα σκόραρε δις.

Ήδη πολλά έχουν ακουστεί για τον ίδιο. Μάλιστα ο μύθος της πιάτσας θέλει την ισπανική εταιρεία του που ΄χει παρτίδες με Ελλάδα (σ.σ.: Ρουμπέν Πάρδο, Κίνι και Σία) να τον έχει προτείνει και στον Ολυμπιακό ως συμπληρωματική επιλογή.

Η παρουσία του Αντόνιο Κορδόν αλλά και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο και ήρθε αυτή η πρόταση, ωστόσο δεν ήρθε τελικά η συμφωνία.

Ο παίκτης απορρίφθηκε, κάτι που όπως φαίνεται εκ των υστέρων βέβαια, δεν ήταν καθόλου καλή κατάληξη για τους «ερυθρόλευκους».

Ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που το γκολ έρχεται δύσκολα από τους επιθετικούς του, ο Μορόν μπορεί αρκετές φορές να ήταν πολύ χρήσιμος και κανείς δεν ξέρει πού θα σταματούσε.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα