Άρης: Πόσο προχωρημένο είναι του Σέιντ;

Ο Άρης ασχολείται με την ενίσχυση του Ιανουαρίου, από τον Οκτώβριο! Η περίπτωση του Εμίλ Κονραντσέν Σέιντ που «φωτογράφησε» το Sportime, δεν επανήλθε στο προσκήνιο, όπως γράφτηκε λανθασμένα. Η αλήθεια είναι οτι δεν έφυγε ποτέ!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης τον ήθελε από το καλοκαίρι. Τότε οι διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του δεν έφεραν αποτέλεσμα. Ο Νορβηγός εξτρέμ δεν βγήκε ποτέ από την ατζέντα του. Οι επαφές με τον

ποδοσφαιριστή και την ομάδα του δεν σταμάτησαν ποτέ.

Το μόνο που άλλαξε ήταν το καθεστώς της απόκτησης του. Πλέον ο Άρης τον θέλει με μεταγραφή και όχι δανεικό. Κάτι που δεν βρίσκει αντίθετο ούτε το κλαμπ, ούτε τον Σέιντ.

Προφανώς και δεν είναι μια εύκολη περίπτωση, αφού ο νεαρός Σκανδιναβός δεν είναι εύκολο να αφήσει την Serie A για να παίξει στην Super League, και μάλιστα στα 22 του χρόνια.

Ο Άρης έχει σύμμαχο στις διαπραγματεύσεις του, τον χρόνο συμμετοχής του στην Σασουόλο. Τέσσερις συμμετοχές κι αυτές ολιγόλεπτες για τον Νορβηγό στο φετινό πρωτάθλημα. Θέση στην 11άδα δεν θα βρει. Στον πάγκο την έχει κατοχυρωμένη, αλλά σε αυτή την ηλικία, ο Σέιντ διψάει για ποδόσφαιρο. Και σε αυτό τον τομέα ο Άρης του προσφέρει αυτή την προοπτική. Να παίξει, να διεκδικήσει θέση βασικού και γιατί όχι και μια ακόμα μεταγραφή σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Ο Καρυπίδης στην περίπτωση του Σέιντ «βλέπει» έναν νέο Πάλμα που ψάχνει την ομάδα που θα τον εμπιστευτεί. Όπως έκανε και με τον μέσο από την Ονδούρα και με τον Μαντσίνι και με τον Σουλεϊμάνοφ.

«Τελειωμένη» η μεταγραφή του Σέιντ δεν είναι σε καμία περίπτωση. Ο Νορβηγός δεν έχει «κλείσει», αλλά δεν είναι και πολύ μακριά από το να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα