Άρης: Στην αποστολή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Φετφατζίδης

Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (27/9, 16:00-NS1HD) με τον ΠΑΣ Γιάννινα o Γιάννης Φετφατζίδης.

Προς παρόν δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη για τη μεταγραφή του στην Αλ-Κορ του Κατάρ και έτσι ο Φετφατζίδης υπολογίζεται κανονικά από τον νέο προπονητή Άκη Μάντζιο.

Φυσικά εφόσον υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα της μεταγραφής

του, τότε ο 30χρονος εξτρέμ δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα της Ηπείρου. Οι λόγοι ευνόητοι.

Αν όμως η επισημοποίηση της μεταγραφής πάει από βδομάδα Δευτέρα, τότε ο προπονητής του Άρη πιθανότατα θα τον χρησιμοποιήσει κανονικά. Ή έστω ως αλλαγή.

Οσον φορά τη μεταγραφή ακόμη Άρης, Αλ-Κορ και Φετφατζίδης δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων, ωστόσο βρίσκονται στις τελικές επαφές.

Αναλυτικά η πρώτη αποστολή που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος το μεσημέρι του Σαββάτου (26/9):

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (16:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Sundgren, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης».

Το άρθρο Άρης: Στην αποστολή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Φετφατζίδης εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα