Στοίχημα Προγνωστικά 26/9 Μανωλίδης: Το ξέσπασμα της Γκλάντμπαχ!

Προγνωστικά και προβλέψεις στοιχήματος για τα παιχνίδια του Σαββάτου (26/9/2020). Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα ασφαλώς στο παιχνίδι μας.Απολογισμός

Η Λίβερπουλ μας έκανε το χατίρι και σχετικά εύκολα, νικώντας στην έδρα της Τσέλσι με 2-0. Η Λεβερκούζεν αντιθέτως έμεινε στο 0-0 στο Βόλφσμπουργκ. Και τυχερή ήταν που δεν έχασε. Το μεγαλύτερο ποντάρισμά μας ήταν πάνω στους πρωταθλητές Αγγλίας και αυτό μας απέφερε κέρδος, έστω και μικρό. Ικανό όμως να μας πάει πάνω από τις 100 μονάδες κέρδος.

Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα για τη στήλη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Το πιστό και τακτικό

ραντεβού θα είναι Σάββατο και Κυριακή (μέχρι 14.30 θα είναι πάνω). Τις υπόλοιπες μέρες θα υπάρξει στήλη μόνο για κάτι έκτακτο. Τη Δευτέρα επί παραδείγματι που έχει Λίβερπουλ – Αρσεναλ και ΑΕΛΠαναθηναϊκός. Θα υπάρξει στήλη. Σκοπός είναι να προσπαθήσουμε να… σβήσουμε τη χασούρα της περυσινής σεζόν. Επιβάλλεται συνεχώς το στοχευμένο παιχνίδι.

Στοίχημα Προγνωστικά 26/9 Μανωλίδης

Η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε από την Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα. Με 3-0. Δεν το άξιζε. Ίσως να μην άξιζε και να ηττηθεί γενικώς. Το σκορ λέει ψέματα. Δείτε τα στιγμιότυπα και θα καταλάβετε.

Ηττήθηκε όμως και πάει υπό πίεση στην αναμέτρηση με την Ουνιόν. Ο σκέτος άσος δεν πληρώνει ιδιαίτερα, το συνδυαστικό όμως στοίχημα 1 + over 1,5 πληρώνει 1,73 στη Novibet. Ασφαλώς και παίζεται.

Από τη Γερμανία θα πάρουμε ένα ακόμα συνδυαστικό ποντάρισμα. Η ανώτερη από τη Λεβερκούζεν Λειψία έχει προβάδισμα. Μέχρι να έρθουν αντικαταστάτες των Χάφερτς και Φόλαντ, τελικά, δεν είναι να την εμπιστεύεσαι την Μπάγερ. Χ2 διπλή ευκαιρία και goal/goal. Στο 1,88 από το pamestoixima.gr.

Ασυζητητί αναμένουμε αντίδραση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι με την Μπράιτον. Κι εκεί θα πάμε με την ίδια λογική. Συνδυαστικό ποντάρισμα, 2 + 1,5. Δεν είναι εύκολο ματς, αλλά κι εδώ η πίεση του αποτελέσματος αποτελεί βάση για ποντάρισμα.

Επιλογές προηγούμενης στήλης

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 2,30 25 μονάδες +57,5
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2 2,51 20 μονάδες -20

Νέες επιλογές

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – OYNION 1 + OVER 1,5  1,73 30 μονάδες
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΛΕΙΨΙΑ Χ2 + GOAL 1,88 20 μονάδες
ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2 + OVER 1,5 25 μονάδες

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 75 μονάδες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 45 μονάδες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 57,5
ΚΕΡΔΟΣ / ΖΗΜΙΑ: +12,5 μονάδες
ΚΑΒΑ: +108,8

Σεζόν 2019-20: -451 μονάδες

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Μπορεί να βρει την… άκρη η Μπέρνλι!

Το άρθρο Στοίχημα Προγνωστικά 26/9 Μανωλίδης: Το ξέσπασμα της Γκλάντμπαχ! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα