Άρης: Έτοιμος για ΠΑΟΚ ο Τζέγκο, αισιοδοξία και Σάκιτς! – ΠΑΕ: «Μετράμε αντίστροφα» (vid)

Πανέτοιμος προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (13/12, 19:30-NSH1D) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Τζέιμς Τζέγκο. Ο Αυστραλός χαφ προπονήθηκε κανονικά σήμερα Πέμπτη (10/12) και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Μια πολύ σημαντική είδηση για τον Άρη, καθώς ο Τζέγκο είναι μέσα στους 2-3 πιο πολύτιμους παίκτες της ομάδας ως τώρα στη σεζόν.

Ευχάριστα νέα

όμως προέκυψαν από τη σημερινή προπόνηση και για τον έτερο τραυματία των «κιτρινόμαυρων» Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος έβγαλε το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος. Κάτι που σημαίνει ότι λογικά θα μπορέσει και αυτός να μπει στην αποστολή που θα ανακοινώσει το Σάββατο (12/12) ο προπονητής του.

Βεβαίως οι δυο παίκτες έχουν χάσει πολλές προπονήσεις και μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν στο ματς ή μπουν κάποια στιγμή, αναλόγως και την εξέλιξη.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ανέβασε βίντεο από την προπόνηση που έγινε απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση της Πέμπτης (10/12)

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν απόψε οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. (13/12, 19:30).

Ο Τζέιμς Τζέγκο προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Εμάνουελ Σάκιτς συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι του προπονητικού προγράμματος (ξεκίνησε με βίντεο-ανάλυση, ακολούθησε -εντός του αγωνιστικού χώρου- ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και έκλεισε με παιχνίδι τακτικής).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Το άρθρο Άρης: Έτοιμος για ΠΑΟΚ ο Τζέγκο, αισιοδοξία και Σάκιτς! – ΠΑΕ: «Μετράμε αντίστροφα» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα