Έγραψε ιστορία στο EuroCup ο Μάντζαρης!

Έγραψε ιστορία στο EuroCup ο Μάντζαρης!osinteliΠέμ, 12/10/2020 - 21:18

Μπορεί ο Προμηθέας να μην τα κατάφερα στη Λιουμπλιάνα, όμως ο Βαγγέλης Μάντζαρης έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του EuroCup.

Ο διεθνής γκαρντ της ομάδας της Πάτρας έκανε triple-double με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ και έγινε ο πρώτος Έλληνας που καταφέρνει κάτι τέτοιο στη διοργάνωση. 

Στο EuroCup έχουν πετύχει triple-double ακόμη οκτώ παίκτες, με τελευταία φορά το 2015 και τον Κίνο Κολόμ  (15 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 13 ασίστ) στη νίκη της Ούνιξ Καζάν επί της Μπούντουτσνοστ.

Την ίδια χρονιά ο Κόρτον Φόρτσον είχε πετύχει επίσης triple-double (13 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ) οδηγώντας τη Μπάνβιτ στη νίκη επί του Άρη. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Eurocup - ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πάτρας - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Προμηθέας Πατρών ΔΙΕΘΝΕΙΣ Μπορεί ο Προμηθέας να μην τα κατάφερα στη Λιουμπλιάνα, όμως ο Βαγγέλης Μάντζαρης έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του EuroCup. Article publish on Πέμ, 12/10/2020 - 21:18 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα