Άρης: Επιστροφή Κουέστα και Μπεναλουάν

Έγινε γνωστή η αποστολή με την οποία ο Άρης θα ταξιδέψει σήμερα (4/12) στο Περιστέρι, προκειμένου αύριο Σάββατο (5/12, 17:15 – NS1HD) να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος συνέχισε αυτό που κάνει με τον δεύτερο τερματοφύλακα της αποστολής, δηλαδή να εναλλάσσει τους Κουέστα και Μπουσέ, με τον Σιαμπάνη

να θεωρείται το τελευταίο διάστημα ο βασικός.

Έτσι αυτή τη φορά ο Γάλλος έμεινε εκτός και στη θέση του συμπεριλήφθηκε η Ισπανός.

Από εκεί και πέρα επέστρεψε ο Γιοχάν Μπεναλουάν που δεν είχε αγωνιστεί με την ΑΕΛ λόγω τραυματισμού. Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι τραυματίες Τζέιμς Τζέγκο και Εμάνουελ Σάκιτς.

Εξάλλου ο Μάντζιος άφησε αυτή τη φορά εκτός τον Κροάτη αμυντικό Τόνι Ντάντκοβιτς, παίρνοντας στην αποστολή τον νεαρό Σεγκιέργκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση και την αποστολή ενόψει Ατρόμητου

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (17:15) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Mancini, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σεγκιέργκης.

* Οι Τζέιμς Τζέγκο και Εμάνουελ Σάκιτς έμειναν εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Το άρθρο Άρης: Επιστροφή Κουέστα και Μπεναλουάν εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα