Άρης: Εκτός από το CAS συνεχίζει τις επαφές και στην Ελλάδα για την εξάλειψη του -6

Μπορεί στην ΠΑΕ Άρης να προσέφυγαν στο CAS για το θέμα Λάσκοφ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι συνεργάτες του εγκαταλείπουν (ή έστω θέτουν σε δεύτερή μοίρα) τις άλλες νομικές οδούς.

Σύμφωνα με όσα τονίζουν οι «κιτρινόμαυροι» ο Καρυπίδης εξακολουθεί να βρίσκεται σε «ανοικτή» επικοινωνία με τους επιτελούς της Κυβέρνησης (και όχι μόνο) με στόχο την εξάλειψη της ποινής των -6 βαθμών.

Ειδικότερα

μελετώνται όλες οι κινήσεις που μπορούν να γίνουν ενώ ο Άρης διατηρεί το δικαίωμα για αίτηση αναψηλάφησης και ανάκλησης, όπως εξήγησε και ο νομικός της ομάδας κ. Μπιλίρης.

Παράλληλα ο κ. Καρυπίδης ξεκαθαρίζει πως ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης έχει αποδειχθεί «κύριος» απέναντι στον Άρη και πως αυτά που έχει πει τα έχει υλοποιήσει.

Εξάλλου κανονικά προχωράει και το μεγαλόπνοο πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΠΑΕ Άρης στην περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονία, όπως άλλωστε ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

Σύντομα άλλωστε θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος όσον αφορά τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν. Αυτά τονίζουν από την ΠΑΕ σε απάντηση όσων πιστεύουν πως οι εξαγγελίες έγιναν ως «πυροτέχνημα» στη ΔΕΘ.

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα