Έξαλλος ο προπονητής της Μπάρτι με τα WTA Finals

Ο προπονητής της κορυφαίας τενίστριας στον πλανήτη, Κρεγκ Τίζερ, εκφράστηκε με αιχμηρό τρόπο για τα επικείμενα WTA Finals στη Γουαδαλαχάρα, αποκαλύπτοντας ότι η Άσλεϊ Μπάρτι μπορεί να μην αγωνιστεί στη σπουδαία διοργάνωση!

Ο πολύπειρος Αυστραλός, προπονητής της Μπάρτι από το 2016, σε συνέντευξή του μίλησε με άσχημα λόγια για τους διοργανωτές των φετινών WTA Finals, με αφορμή τις μπάλες που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν στο τουρνουά.

Η Μπάρτι, μετά το απογοητευτικό US Open,

φημολογείται πως θα ξεκουραστεί, δεν θα αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2021 και θα ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία της για το Αυστραλιανό Tour του ’22.

Ο Κρεγκ Τίζερ ήρθε να επιβεβαιώσει τις συγκεκριμένες φήμες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Μόλις πριν λίγες ημέρες ενημερωθήκαμε ότι τα WTA Finals θα γίνουν στο Μεξικό, σε υψόμετρο περίπου 1.500 μέτρων και θα χρησιμοποιηθούν στο τουρνουά μπάλες χωρίς πίεση (pressureless balls).

Οι συγκεκριμένες μπάλες… πετάνε. Είναι μπάλες, που αν τις χρησιμοποιήσεις σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα σκάνε καθόλου. Δεν είναι καθόλου καλή απόφαση για ένα τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστούν οι κορυφαίες του κόσμου.

Δεν έχουν ξαναπαίξει με τέτοιες μπάλες, σε τέτοιες συνθήκες, που επίσης δεν έχουν ξαναπαίξει, σε μια χώρα που δεν έχουν παίξει ξανά. Είναι γελοία απόφαση. Σαν απλός θεατής, μόνο που το σκέφτομαι, τρομάζω”.

The post Έξαλλος ο προπονητής της Μπάρτι με τα WTA Finals appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα