Ολυμπιακός: Έρχεται νέα αλλαγή στη Basket League – Ποιος μένει εκτός από την Ελλάδα – Η απόφαση Μπαρτζώκα!

Αλλαγές στο ρόστερ του αναμένεται να κάνει ο Ολυμπιακός, όσον αφορά φυσικά τη Basket League και την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε κόντρα στη νίκη με τον Άρη, να τραυματίζεται ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, ενώ την ίδια ώρα το Σακίλ ΜακΚίσικ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα.

Έτσι

ο πολύπειρος τεχνικός ετοιμάζεται να ρίξει στη… μάχη τον Ίγκνας Μπραζντέικις, που αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη Euroleague.

Αυτή θα είναι η δεύτερη (από τις τρεις που δικαιούται μέχρι το τέλος του 1ου γύρου) αλλαγή του Ολυμπιακού και ο Λιθουανός θα είναι αυτός που θα πάρει θέση στην επτάδα των ξένων.

Έτσι είτε ο ΜακΚίσικ είτε ο Γκος θα είναι αυτοί που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στη Euroleague, που και αυτή βέβαια έχει γίνει κανονικό πρωτάθλημα, οπότε δε θα τους λείχει η αγωνιστική δράση.

Οι δυο τους μάλιστα είναι αμφίβολοι για το ματς απέναντι στους Ισπανούς για τη 2η αγωνιστική της Euroleague (13/10, 21:15) και θα αποτελέσουν μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μάλιστα κάνει τώρα την αλλαγή, αφού δε γνωρίζει πόσο θα του λείψουν οι παίκτες του και έτσι θέλει να έχει όσους είναι έτοιμοι στη διάθεση του.

Άλλωστε ο Ίγκνας Μπραζντέικις πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής και στα πιο εύκολα παιχνίδια της Basket League, προκειμένου να αφομοιώσει τα συστήματα της ομάδας και να μάθει όσο καλύτερα γίνεται τους συμπαίκτες του.

Η… μάχη με την Μπαρτσελόνα!

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει όλο του το ενδιαφέρον στο ματς με τη Μπαρτσελόνα για τη Euroleague, όπου θέλει να πάρει δεύτερη σερί νίκη και να δείξει ότι και φέτος θα είναι το… αφεντικό.

Μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού οι Ισπανοί αν και τόνιζαν ότι δε θα ξοδευτούν πολλά λεφτά, έδωσαν τεράστια συμβόλαια και παραμένουν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας ένα γεμάτο ΣΕΦ στο πλευρό τους και με τεράστια δύναμη τους την άμυνα, θα προσπαθήσουν να… πνίξουν τα δυνατά χαρτιά των Μπλαουγκράνα.

Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε ένα ματς για γερά νεύρα, που αν και νωρίς, αν καταφέρει να το πάρει ο Ολυμπιακός ειδικά μετά τη νίκη και κόντρα στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα, θα συνεχίσει να… χτίζει την ψυχολογία του για το μέλλον.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα