Άρης: Ανέβασε ρυθμούς ο Λούκας Σάσα

Με μία πρωινή προπόνηση συνέχισε την Πέμπτη (29/10) o Άρης την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (1/11, 15:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League

Μία αναμέτρηση που εξακολουθούν οι «κίτρινοι» να μην γνωρίζουν αν τελικά θα πραγματοποιηθεί ή όχι. Οπως γράψαμε και νωρίτερα αυτό είναι κάτι το οποίο θα προκύψει από τα σημερινά και τα αυριανά τεστ κορονοϊού στα οποία θα υποβληθούν τα μέλη της ομάδας.

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ Άρης είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την αντίστοιχη της Τρίπολης αλλά και τη Λίγκα προκειμένου να δουν τι είναι πιο σωστό να πράξουν. Τα αποτελέσματα από τα σημερινά τεστ πάντως αναμένονται αργά το βράδυ.

Εξάλλου στα αγωνιστικά τα ευχάριστα νέα αφορούν τον Λούκας Σάσα ο οποίος την Πέμπτη ανέβασε ρυθμούς μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε από χθες (28/10).

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και έτσι εφόσον το ματς με τον Αστέρα γίνει, τότε ο Άκης Μάντζιος θα μπορεί να τον υπολογίζει.

Από εκεί και πέρα ο 51χρονος τεχνικός έδωσε βάρος στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ έγινε και παιχνίδι τακτικής.

Αύριο, Παρασκευή (30/10), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Repost @super_league_gr • • • • • • NIVEA MEN Best Goal της 5ης αγωνιστικής ο @brunogama016 ! #slgr #NIVEAMEN #bestgoal #matchday5 #ARISFC #BrunoGama #ARISFamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις 29 Οκτ, 2020 στις 6:36 πμ PDT

Το άρθρο Άρης: Ανέβασε ρυθμούς ο Λούκας Σάσα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα