Άρης: Αυτός είναι ο φορ που «κλείνει» ο Καρυπίδης!

Ο Άρης κοντά σε φορ αν μείνει ελεύθερος από την ομάδα του. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ λύνει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια και έρχεται Ελλάδα!

O Άρης έχει βρει τον σέντερ φορ, αλλά απομένει η ελευθέρας του! Προς επιβεβαίωση του Sportime που αποκάλυψε οτι η μια περίπτωση που κοιτάει είναι ποδοσφαιριστής γνώστης της ελληνικής

πραγματικότητας ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται!

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο εκλεκτός με τον οποίο ο Θοδωρος Καρυπίδης έχει κάνει επαφές αλλά ο Ιρανός δεν έχει λύσει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια, αν και έχει ενημερωθεί οτι δεν υπολογίζεται και μάλιστα έχει μείνει και εκτός αγωνιστικής λίστας!

Ο Ανσαριφάρντ μετακόμισε στην Κύπρο και στην Ομόνοια το περασμένο καλοκαίρι απο την ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο. 165 συμμετοχές στα ελληνικά γήπεδα με 53 γκολ, ενώ στην Ομόνοια τον τελευταίο 1,5 χρόνο μετράει 61 συμμετοχές, 10 γκολ και ισάριθμες ασίστ!

Ο 33χρονος επιθετικός αναμένεται να είναι, εφόσον λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του και υπογράψει στον Άρη, η προτελευταία κίνηση που θα κάνει ο σύλλογος στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο οποίος προχωράει και για αριστερό μπακ, ανεξάρτητα αν θα αποχωρήσει η όχι ο Ματαρίτα που δεν υπολογίζεται!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα