Άρης-ΑΕΛ: Με Λόπεθ και Μπερτόλιο η 11άδα

Έγινε γνωστή η 11άδα με την οποία ο Άρης θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στις 19:00 (Novasports 1 HD) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Γερμανός τεχνικός ξεκινάει στο βασικό σχήμα τον Κρίστιαν Λόπεθ, αλλά και τον Φακούντο Μπερτόλιο, ενώ στον πάγκο βρίσκεται για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθέντας Αλί Αντέμ.

Άρης: Κουέστα, Ντάτκοβιτς, Ροζ, Σάκιτς, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόγλιο, Λόπεθ,

Φετφατζίδης, Γκάμα

Στον πάγκο για τον Άρη οι: Κυριαζής, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Μαρτίνες, Μπακούτσης, Τσαγκαλίδης, Μαντσίνι, Μάνος, Σενγέργκης, Μαρμαρίδης, Αλί Αντέμ.

Αναλυτικότερα η διάταξη του Άρη: Στο τέρμα ο Κουέστα, Σάκιτς και Γκανέα στα άκρα της άμυνας δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ στα στόπερ αρχίζουν οι Ρόουζ και Ντάτκοβιτς. Από εκεί και πέρα την τριάδα των χαφ συνθέτουν οι Τζέγκο, Σάσα και Μπερτόλιο, Γκάμα και Φετφατζίδης θα παίξουν στα άρκα της επίθεσης (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα) ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Λόπεθ.

ΑΕΛ: Κόντρα στον Άρη οι Ντουρμισάι, Πλατέλλας

Από εκεί και πέρα ο Μιχάλης Γρηγορίου παρατάσσει την ΑΕΛ ως εξής: Ναγκί, Μπέρτος, Στελιάνο, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Γκεζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Ντουρμισάι, Τρούγιτς.

Αναπληρωματικοί για την Θεσσαλική ομάδα: Μπάγιτς, Μαϊδανός, Μουζέκ, Ηλιάδης, Γρηγορόπουλος, Χαλάτζης, Σπάρι, Πίνακας, Παπάζογλου, Πλατέλλας, Βινίσιους.

Θυμίζουμε οτι ο Ντουρμισάι αποτελούσε μέλος της ομάδας του Άρη μέχρι πρόσφατα, καταγράφοντας και λίγες συμμετοχές μέχρι να εμφανιστεί το πρόβλημα με τα μπαν.

Κόντρα στην πρώην ομάδα του όμως παίζει και ο Βαγγέλης Πλατέλλας που βοήθησε τους κίτρινους να εξασφαλίσουν την άνοδό τους στην πρώτη κατηγορία.

Το άρθρο Άρης-ΑΕΛ: Με Λόπεθ και Μπερτόλιο η 11άδα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα