F1: Άπιαστος και πάλι ο Χάμιλτον (vids)

Το Βελγικό GP της F1 στην πίστα του Σπα είχε έναν απόλυτο κυρίαρχο και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Λιούις Χάμιλτον. Το 1-2 έκαναν οι Mercedes με τον Βάλτερι Μπότας να τερματίζει δεύτερος. Πόντιουμ και για τον Μαξ Φερστάπεν με RedBull.

Ο Λιούις Χάμιλτον με την Mercedes στα χέρια του έκανε… πλάκα στην πίστα του Σπα, μια πίστα που πολλοί οδηγοί της F1 λατρεύουν να οδηγούν.

Ο

Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε την pole position και κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του μέχρι το τέλος του αγώνα. Μάλιστα ούτε το αυτοκίνητο ασφαλείας δεν κατάφερε να τον σταματήσει, όταν χρειάστηκε η συμβολή του στο ατύχημα των Τζιοβινάτσι και Ράσελ που μηδένισε τις διαφορές.

Αυτή ήταν η πέμπτη φετινή νίκη (σε επτά αγώνες) για τον Βρετανό πιλότο και συνολικά η 89η νίκη της καριέρας του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@LewisHamilton WINS the #BelgianGP ⁣⁣ ⁣⁣ Victory No.89 for the champ as he leads home @ValtteriBottas (P2) and @MaxVerstappen1 (P3) ⁣⁣ ⁣⁣ #F1 #Formula1 #LewisHamilton #Hamilton #Motorsport #Mercedes @mercedesamgf1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1) στις 30 Αύγ, 2020 στις 7:38 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Both Antonio Giovinazzi and George Russell walk away from their incident in sector 3 ⁣⁣ ⁣⁣ Giovinazzi collided with the wall while Russell got taken off while trying to avoid debris⁣⁣ ⁣⁣ #F1 #Formula1 #BelgianGP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1) στις 30 Αύγ, 2020 στις 6:47 πμ PDT

Το άρθρο F1: Άπιαστος και πάλι ο Χάμιλτον (vids) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα