Άρης: Xωρίς Ιντέγε στο Περιστέρι, αποθέωση στο «Μακεδονία»! (vid+pics)

Οριστικά δίχως τον Μπράουν Ιντέγε θα ταξιδέψει για την Αθήνα ο Άρης ενόψει της ρεβάνς (13/2, 19:00, COSMOTE SPORT1) με τον Ατρόμητο.

Ο Νιγηριανός επιθετικός βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στο Ντουμπάι, προκειμένου να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, μετά τον αρκετά σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στη γάμπα (στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

στο Καραϊσκάκη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βέλεθ: «Μόνο πρόκριση»

Παράλληλα, εκτός βρίσκονται και οι Μαρτίνες, Τόνσο.

Η αποστολή της ομάδας θα πετάξει νωρίς απόγευμα για την Αθήνα, με την αποστολή να αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Bruno Gama, Diguiny, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Abou Ba, Korhut, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Εξάλλου, όπως αναμενόταν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί του Άρη προκειμένου να αποθεώσουν την αποστολή. Μόλις το πούλμαν έφτασε και ο κόσμος αντιλήφθηκε τον Ένινγκ και τους παίκτες του επικράτησε το… έλα να δεις!

Οι οπαδοί μετέτρεψαν τον διεθνή αερολιμένα της Θεσσαλονίκης σε… μικρό Βικελίδης, καθώς με συνθήματα και τραγούδια προσπάθησαν να εμψυχώσουν την ομάδα τους.

Φυσικά… λαϊκή απαίτηση ήταν η πρόκριση κόντρα στον Ατρόμητο, έτσι τα κεντρικά συνθήματα ήταν «…την πρόκριση, την πρόκριση κίτρινε Θεέ», και «…κύπελλο, κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό» που «ταρακούνησαν» την ησυχία που επικρατεί συνήθως στην καθημερινότητα του «Μακεδονία».

Από την πλευρά τους παίκτες και Ένινγκ έδειχναν ικανοποιημένοι από την κίνηση αυτή και δέχθηκαν με ευχαρίστηση την παρουσία του κόσμο τους, λίγο πριν την αναχώρηση.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άρης: Xωρίς Ιντέγε στο Περιστέρι, αποθέωση στο «Μακεδονία»! (vid+pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα