Formula 1: Αναβάλλεται το Grand Prix της Κίνας λόγω κορονοϊού

Ο κορονοϊός έπληξε και την Formula 1, καθώς αναβλήθηκε το κινεζικό Γκραν Πρι του 2020, που ήταν προγραμματισμένο για τις 17-19 Απριλίου στην πίστα της Σανγκάης.

Το ξέσπασμα της επιδημίας του κορονοϊού είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του κινεζικού γκραν πρι της Formula 1, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο

17-19 Απριλίου στη Σανγκάη.

Τις τελευταίες ημέρες οι διοργανωτές βρισκόντουσαν σε συνεχή επαφή με ανθρώπους της Formula 1 και της FIA με αφορμή τον κορωναϊό που πλήττει τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ποιος θα είναι ο πιλότος με τις περισσότερες νίκες στη νέα δεκαετία (pic)

Στο πλαίσιο των συνεχόμενων ανησυχιών από πλευράς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, οι ιθύνοντες της κορωνίδας των μηχανοκίνητων σπορ αποφάσισαν να αναβάλουν και επίσημα το Γκραν Πρι της Κίνας προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια, τόσο του προσωπικού των ομάδων, όσο και των ίδιων των οπαδών.

«Το κινεζικό γκραν πρι ήταν πάντα ένα πολύ σημαντικό μέρος στο καλαντάρι της Φόρμουλα Ένα και οι φίλαθλοι είναι πάντα απίστευτoι» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που συμπληρώνει: «Όλοι ανυπομονούμε να αγωνιστούμε στην Κίνα το συντομότερο δυνατόν κι ευχόμαστε σε όλους στη χώρα τα καλύτερα στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

The 2020 #ChineseGP will be postponed due to the coronavirus outbreak

F1 and the FIA have accepted a request from the promoter to postpone the event

We will continue to monitor the situation and assess potential alternative dateshttps://t.co/0VImeMSxlV

Formula 1 (@F1) February 12, 2020

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Formula 1: Αναβάλλεται το Grand Prix της Κίνας λόγω κορονοϊού appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα