Άρης: Tο κεφάλαιο «Φετφατζίδης» και η διαχείρισή του

Ο Γιάννης Φετφατζίδης στην αυριανή (15/07) εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνει τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους «κιτρινόμαυρους» καθώς κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν θα αγωνιστεί αφού μία ημέρα νωρίτερα θα παντρευτεί.

Ο Άρης από την πλευρά του καλείται να διαχειριστεί το κεφάλαιο του 29χρονου επιθετικού, που μόνο μικρό

δεν είναι για την ομάδα.

Η παρουσία του κρίθηκε καταλυτική καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που φάνηκε και στα δύο τελευταία ματς των play off, με Ολυμπιακό και ΟΦΗ, όπου με τον «Φέτφα» στη σύνθεση του ο Άρης των πολλών προβλημάτων έβγαλε τρομερή ενέργεια και συγκριτικά με τα παιχνίδια που έλειπε ήταν και περισσότερο επικίνδυνος προς την αντίπαλη εστία.

Με την Κιτρινόμαυρη φανέλα ο Φετφατζίδης πραγματοποίησε φέτος την πιο ώριμη και παραγωγική ποδοσφαιρική του σεζόν στην Ευρώπη. Τα δύο συνεχόμενα γκολ που πέτυχε, με Ολυμπιακό και ΟΦΗ, είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα σε μία χρονιά… ρεκόρ σε προσωπικό επίπεδο. Σε 42 ματς μετράει 6 γκολ και 12 ασίστ, αριθμοί που έρχονται ως ο αδιάψευστος μάρτυρας για να αναδείξουν τη δουλειά του και το πόσο σημαντικός αποδεικνύεται για την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης-Αποκάλυψη: Προχωρημένες επαφές Καρυπίδη με δύο φορ

Το συμβόλαιό του με τον Άρη ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και έχει μεγάλο ενδιαφέρον η διαχείριση της περίπτωσή τους από τους Κιτρινόμαυρους. Πρόσφατα βρέθηκε μία ανάσα από την Αλ Αϊν, ωστόσο την τελευταία στιγμή οι Άραβες αθέτησαν τους όρους της αρχικής συμφωνίας και η μεταγραφή του χάλασε με τον Άρη να «χάνει» από τα ταμεία του το ποσό των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ. Βάσει της φετινής του εκπληκτικής πορείας στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, είναι λογικό στον Άρη να περιμένουν σύντομα κι άλλες προτάσεις για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Στο ενδεχόμενο αυτό προφανώς οι «κιτρινόμαυροι» θα εξετάσουν την οποιαδήποτε πρόταση δεχθούν για τον Φετφατζίδη κι αν κριθεί συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές τότε φυσιολογικά ο κύκλος του στον Άρη θα κλείσει. Ωστόσο πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο είτε να μην έρθει άλλη πρόταση, είτε η πρόταση που θα έρθει να μην ικανοποιεί τις δύο πλευρές.

Σε αυτή την περίπτωση είναι στις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας να συζητήσουν μαζί του για επέκταση του συμβολαίου του κατά έναν χρόνο, προκειμένου να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο αποχώρησής του δίχως οικονομικό όφελος για την ομάδα. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα, μετά τις αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει ο Φετφατζίδης μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, ο Άγγελος Χαριστέας προτίθεται να μιλήσει μαζί του σ’ ένα ραντεβού που θα αφορά ξεκάθαρα το μέλλον του.



Πηγή: metrosport.gr

Το άρθρο Άρης: Tο κεφάλαιο «Φετφατζίδης» και η διαχείρισή του εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα