Απόλλων Σμύρνης: Τεννές με τους δικούς του όρους

Ο Μπάμπης Τεννές είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης από τη Δευτέρα (26/11), όπως ανακοίνωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Γνωρίζει καλά τα κατατόπια στη Ριζούπολη. Έπιασε αμέσως δουλειά και το Sportime στο φύλλο της Πέμπτης (29/11) αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του deal.

Ο 65χρονος τεχνικός συμφώνησε για 1,5 χρόνο. Θα παίρνει 7.500 ευρώ τον μήνα μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς και 5.000 ευρώ την επόμενη σεζόν στη Football League.

Σε

περίπτωση που με κάποιο τρόπο αποφευχθεί ο υποβιβασμός, ο Τεννές θα έχει γερό μπόνους της τάξης των 50.000! Συνεπώς το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο για πολλούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, ο Τεννές είχε συζητήσει με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και πριν την πρόσληψη του Γιάννη Ματζουράκη. Τότε υπήρχε διάσταση απόψεων σε πολλά. Το ένα ήταν το οικονομικό, το άλλο το θέμα του… περίγυρου.

Τώρα φαίνεται πως οι δύο άνδρες τα βρήκαν σε αυτό. Ο Αντώνης Λεβεντογιάννης έχει αποχωρήσει, κάτι που ήθελε ο Τεννές, ενώ επιθυμία του έμπειρου τεχνικού είναι να γίνει το ίδιο και με τον Γιάννη Κόντη. Ο τελευταίος έχει μπει στον πάγο σε πρώτη φάση.

Να σημειωθεί πως πλέον ενεργό ρόλο στον Απόλλωνα θα έχει ο Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος ήταν την Τρίτη (27/11) στην πρώτη προπόνηση του Τεννέ στη Φυλή.

Απόλλων: Θλάση ο Κύργιας, χάνει Ατρόμητο!

The post Απόλλων Σμύρνης: Τεννές με τους δικούς του όρους appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα