Απόλλων Σμύρνης: Κρούση να ανανεώσει ο Μπαξεβανίδης

Τα θεμέλια για να παραμείνει στην κατηγορία τα έχει βάλει ο Απόλλων Σμύρνης. Θα χρειαστεί, βέβαια, να πάρει κάποια ακόμη ματς με πρώτο αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό.

Για πρώτη φορά, όμως, εδώ και πολλά χρόνια ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να κάνει κάποιες κινήσεις με φόντο την επόμενη ημέρα. Και εάν οι ανανεώσεις των Νίκου Ιωαννίδη και Νταβινό Βέρχουλστ ήταν… αναγκαστικές δεδομένων των προτάσεων που είχαν στα χέρια τους, κρούσεις έχουν γίνει πια και σε άλλους.

Ο ένας είναι ο Ίσραελ Κολ, ο οποίος δεν ανανεώνει και ο δεύτερος είναι ο Τομάς Μπεντινέλι, με

τον οποίο υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Υπάρχει, όμως, και τρίτος και είναι ο Δήμος Μπαξεβανίδης. Κίνηση έχει γίνει και για εκείνον προκειμένου να ανανεώσει.

Ο 32χρονος δεξιός μπακ είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες φέτος στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Έχει παίξει, μάλιστα, όπου του ζητηθεί. Όλα αυτά έχουν εκτιμηθεί από το κλαμπ και γι’ αυτό θα ήθελαν στην ομάδα να παραμείνει. Το κοντέρ έχει καταγράψει 24 συμμετοχές στη Super League 1 και το μοναδικό ματς που έχασε ήταν το πρόσφατο με την ΑΕΚ λόγω τιμωρίας. Επιπλέον, έχει ένα γκολ και δύο ασίστ. Αν μη τι άλλο ο Μπαξεβανίδης αποτελεί μία από τις καλοκαιρινές μεταγραφές που έβγαλαν τα λεφτά τους.

Το άρθρο Απόλλων Σμύρνης: Κρούση να ανανεώσει ο Μπαξεβανίδης εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα