Σαλάχ: "Να συνεχίσουμε να παλεύουμε και στην Premier League"

Η Λίβερπουλ είναι ένα βαριά πληγωμένο θηρίο, με τα διαδοχικά χτυπήματα που δέχεται εντός των συνόρων να την έχουν ρίξει στην 8η θέση της Premier League και να την έχουν απομακρύνει επικίνδυνα από το στόχο της 4άδας, ωστόσο στο ματς με την Λειψία έδειξε το μέταλλό της.

Επικράτησε με σκορ 2-0 και στο δεύτερο ραντεβού με τους Γερμανούς με το ίδιο σκορ και παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που την καταδυναστεύουν από την αρχή της σεζόν, έκλεισε θέση για τις 8 καλύτερες ομάδες του

Champions League, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να δίνει μάλιστα σύνθημα αντεπίθεσης σε Αγγλία και Ευρώπη ενόψει της τελικής ευθείας.

"Είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα για μας. Χάσαμε τα τελευταία παιχνίδια στην Premier League, η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη θέση αλλά θέλουμε να παλέψουμε στο Champions League. To σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και στην Premier League.

Θα ήθελα να πετύχαινα περισσότερα γκολ αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού και το να χάνεις ευκαιρίες. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς φέτος αλλά το σημαντικότερο είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Πρέπει να κοιτάμε κάθε φορά το ματς που έρχεται, δεν χρειάζεται να κοιτάμε τη μεγάλη εικόνα γιατί αυτό μας δημιουργεί πίεση. Απλά χρειάζεται να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Τα τελευταία χρόνια πετάμε, φέτος είναι δύσκολα τα πράγματα επειδή δεν είχαμε γεμάτη ομάδα λόγω των τραυματισμών. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε τώρα τις νίκες", τόνισε -μετά το 2-0 των κόκκινων στην "Puskas Arena"- ο αρχισκόρερ της Λίβερπουλ αλλά και πρώτος σκόρερ της φετινής Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Λειψία 2-0: Στους "8" με εκτελεστές Σαλάχ και Μανέ

Photo Credits: @ 2021 Laszlo Balogh/Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα