Αποκλειστικό Sportime: Ο Γκετσεβίτσιους πάει στον Άρη (vids)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη. Φεύγει ο Λι από τους «κίτρινους».

Ο Λιθουανός άσος, που πέρασε τη διετία 2011-2013 από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό επιστρέφει στη χώρα μας αυτή τη φορά για λογαριασμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στα

31 του χρόνια ο ικανότατος σούτινγκ γκαρντ θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την περιφέρεια του συνόλου του Σούλη Μαρκόπουλου και με την εμπειρία του μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο.

Στο παλμαρέ του ο Γκετσεβίτσιους έχει πολλές διακρίσεις με κορυφαίες εξ αυτών τις δύο κατακτήσεις Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό το 2012 και 2013 αντίστοιχα. Με την Εθνική Λιθουανίας έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας το 2010.

Από την άλλη, ο Μάρκους Λι, που είχε αρχικά συμφωνήσει με τον Άρη αποχωρεί και δεν θα φορέσει σε επίσημο ματς την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Δείτε το εν δράσει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Τέλος τα ban – Συμφωνία και με Τζένκινς

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Αποκλειστικό Sportime: Ο Γκετσεβίτσιους πάει στον Άρη (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα