Άρης: «Συμφωνία με Κριστιάν Πανούτσι»!

O Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει ότι ο Άρης είναι σε επαφές με τον Κριστιάν Πανούτσι για τη θέση του προπονητή!

Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ιταλό τεχνικό, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο.

Σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, ο Πανούτσι επιθυμεί να φέρει μαζί του στο τεχνικό τιμ του Άρη, τρεις συνεργάτες του, κάτι που προς το παρών δεν φαίνεται ως εφικτό.

Το

ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει πως οι συζητήσεις έχουν «παγώσει», αλλά μπορούν να προχωρήσουν εφόσον ικανοποιηθούν τα κριτήρια του 46άχρονου Ιταλού τεχνικού.

Ο Πανούτσι υπήρξε ομοσπονδιακός της Εθνικής Αλβανίας, όπου είχε παίκτες τους Μπάσα-Μάβραϊ όσο αυτοί ανήκαν στον Άρη και συνυπήρχαν στην ομάδα.

Έχει προπονήσει επίσης την Λιβόρνο και την Τερνάνα στην Ιταλία, ενώ ήταν στο πλευρό του Φάμπιο Καπέλο στην Εθνική Ρωσίας, την διετία, 2012/14.

Άρης: Η σχετική ανάρτηση του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο

#ArisSalonicco, trattativa con Panucci per la panchina https://t.co/QhHEVNPMAF

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) September 20, 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βέλεθ – Άρης: Πρώτη επαφή για την επέκταση της συνεργασίας τους!

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Άρης: «Συμφωνία με Κριστιάν Πανούτσι»! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα