Αποκλειστικό: Mεταγραφή από Bundesliga ο ΠΑΣ Γιάννινα! «Κόπηκε» ο Χαμάς!

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα ο… πολυθεσίτης 25άχρονος Άγγλος Τζόρντι Οσέι Τούτου της Μπόχουμ!

Άργησε αλλά ξεκινάει δυνατά τις προσθήκες του ο ΠΑΣ Γιάννινα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime στην Ελλάδα βρίσκεται ο Τζόρντι Οσέι Τούτου της Μπόχουμ.

Ο 25άχρονος πολυθεσίτης Άγγλος αφού περάσει με επιτυχία τα εργομετρικά στην Αθήνα και εν συνεχεία τα

ιατρικά στα Γιάννινα, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα τεθεί στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πτέρυγας, αλλά και ως αριστερός μέσος, θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Μπόχουμ, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Την περσινή σεζόν κατέγραψε 23 συμμετοχές στην Bundesliga. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές ομάδες της Αρσεναλ, ενώ έχει περάσει και από τις Νότιγχαμ Φόρεστ και Κάρντιφ με συμμετοχές σε League one, αλλά και Championship.

Την τρέχουσα σεζόν δεν έχει παίξει καθόλου, ωστόσο μετέχει κανονικά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Μπόχουμ και ο Τούτου είναι έτοιμος να αγωνιστεί… χθες στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΣ Γιάννινα: «Κόπηκε» ο Χαμάς!

Το Sportime αποκάλυψε και τις προχωρημένες επαφές του ΠΑΣ Γιάννινα με ποδοσφαιριστή με συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρώην συμπαίκτη του Νίκου Καρέλη, ο οποίος την περασμένη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό. Αυτός είναι ο αριστερός μπακ του Απόλλωνα Λεμεσού, Αμίν Χαμάς. Ο 24χρονος Βέλγος μπακ αν και βρέθηκε πολύ κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του. Ο Χαμάς δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιο του και ο ΠΑΣ απέσυρε το ενδιαφέρον του αφού δεν έχει καμία διάθεση να τον περιμένει κι άλλο.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα