Απίστευτος ΠΑΟΚ στο Conference League – Αήττητος με 3 ανατροπές και δύο νίκες στο 90’+

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με μια επική ανατροπή (2-3) από το Αμπερντίν και πλέον κρατάει τόσο την υπόθεση πρόκριση όσο και την πρωτιά του 7ου ομίλου του UEFA Europa Conference League στα χέρια του.

Ο δικέφαλος του βορρά έστω και με έναν τρόπο που δοκίμασε τα επίπεδα άγχους των φιλάθλων του, κατάφερε να κάνει το 3χ3 στις πρώτες αγωνιστικές των ομίλων της διοργάνωσης.

Με

αυτόν τον τρόπο, έφυγε για δεύτερη φορά στην ιστορία του νικητής από τη Σκωτία καθώς μετά την Χάρτς για τα play off του Conference League, κέρδισε και την Αμπερντίν του Μπάρις Ρόμπσον, χαρίζοντας σημαντικούς βαθμούς στην Ελλάδα ενώ έβαλε επιπλέον χρήματα στα ταμεία του.

Απίστευτος ΠΑΟΚ στο Conference League – Αήττητος με 3 ανατροπές και δύο νίκες στο 90’+

Η χθεσινή (26/10) νίκη στο παγωμένο Αμπερντίν, διεύρυνε ένα αήττητο σερί που χτίζει ο ΠΑΟΚ από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, με το 2-3 στο  «Pittodrie Stadium», έφτασε τα 9 παιχνίδια που δεν έχει γνωρίσει ήττα στο φετινό ταξίδι του στη διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ που καλείται να ξεπεράσει τα όσα έκανε τη σεζόν 2021/2022, παραμένει αήττητος ευρωπαϊκά φέτος και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως μετρά 7 νίκες στα 9 παιχνίδια που έχει δώσει έως σήμερα, μόλις 2 ισοπαλίες κόντρα σε Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (0-0) και Χάιντουκ Σπλιτ (0-0) και καμία ήττα.

Μάλιστα, έχει καταφέρει να ανατρέψει 3 φορές εις βάρος του σκορ, με τις δύο εξ αυτών να γίνονται σε σκωτσέζικο έδαφος.

Ειδικότερα, η αρχή έγινε στο Εδιμβούργο όταν ο δικέφαλος του βορρά απάντησε στο γρήγορο γκολ της Χαρτς, ανατρέποντας το σκορ σε 1-2.

Σκυτάλη στις ανατροπές πήρε η αναμέτρηση των ασπρόμαυρων στη Φινλανδία, όταν το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην Ελσίνκι έγινε 2-3.

Με το ίδιο όμως σκορ ήρθε και η χθεσινή ανατροπή, φτάνοντας πλέον τις 3 στο φετινό UEFA Europa Conference League.

Τα επιτεύγματα όμως δεν σταματούν εκεί καθώς οι Θεσσαλονικείς μετρούν και δύο νίκες οι οποίες επιτεύχθηκαν με γκολ στο 90’+ και αυτές είναι απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όταν ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στο 90+2′ έγραψε το τελικό 2-1 και φυσικά το τέρμα του Στέφαν Σβαμπ στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα της Αμπερντίν!

Δείτε τα έως τώρα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στο Conference League:

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτος ΠΑΟΚ, Conference League – Αήττητος, 90’+,apisteftos paok, Conference League – aittitos, 90’+