Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο με βανάκι ψησταριάς!

Έχουμε δει απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως κάθε φορά συμβαίνει κάτι ακόμη πιο εξωπραγματικό.  Αυτή τη φορά ποδοσφαιριστής του τοπικού πρωταθλήματος Σερρών διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τραυματισμό με βανάκι ψησταριάς!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «ethnos.gr» το περιστατικό σημειώθηκε προς το φινάλε του αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού Ροδόπολης και του Καπνοφύτου για το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σερρών

Ο 25χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού

Ροδόπολης, Σάκης Μουτεσίδης, στο 90ό λεπτό του παιχνιδιού σε μία διεκδίκηση της μπάλας τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα και στα πλευρά ύστερα από σύγκρουση που είχε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αν και σηκώθηκε έχοντας τις αισθήσεις του, δευτερόλεπτα μετά σωριάστηκε στο χορτάρι.

«Ζαλιζόμουν και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Το μόνο που θυμάμαι μέχρι να πάω στο κέντρο υγείας ήταν ότι ήμουν στο φορείο. Ζαλιζόμουν απίστευτα και νόμιζα ότι πέφτω, ότι με τραβάει η γη προς τα κάτω. Μετά συνήλθα και περιμέναμε να έρθει το ασθενοφόρο για να με πάρει για τις Σέρρες».

Όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ του «ethnos.gr» η περιπέτεια του όμως μόλις είχε αρχίσει: «Επειδή το ασθενοφόρο αργούσε να έρθει προσφέρθηκε ένας παράγοντας του συλλόγου να με μεταφέρει με το επαγγελματικό βανάκι που έχει από την επιχείριση του. Ο κύριος Δημήτρης Δεδής είναι φίλος και παράγοντας του συλλόγου και επαγγελματικά έχει μία από τις καλύτερες ψησταριές στην περιοχή μας.

Με έβαλαν μέσα στο βανάκι της ψησταριάς. Ένιωθα πως ήμουν σε καλά χέρια αλλά αισθάνθηκα φόβο για τη ζωή μου. Ευτυχώς είχα όλα τα παιδιά από την ομάδα να είναι δίπλα μου. Αυτό μου έδωσε δύναμη και κουράγιο. Τους ευχαριστώ όλους».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο με βανάκι ψησταριάς! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα