Απαράδεκτο! Άφησαν φέιγ βολάν του ΠΑΟΚ εκεί που πέθανε ο Τόσκο (pic)

Σάλο στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει φωτογραφία που φέρεται να σχετίζεται με το σημείο που σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον Τόσκο Μποζατζίσκι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα στο μέρος όπου ο Βούλγαρος οπαδός εξέπνευσε -και στο οποίο έχει δημιουργηθεί αυτοσχέδιο μνημείο για να τιμηθεί η μνήμη του- κάποιος έριξε φέιγ βολάν του ΠΑΟΚ που αναγράφει: «Ανατολική Αλητεία»!

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς η λήψη

της φωτογραφίας είναι πολύ κοντινή, συνεπώς κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν όντως το σημείο όπου βρίσκεται είναι εκείνο στο οποίο ο άτυχος Βούλγαρος έχασε τη ζωή του. Ούτε και αν κάποιος προχώρησε στην κίνηση αυτή για λόγους προβοκάτσιας.

Από την άλλη τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στα social media τα οποία φυσικά καταδικάζουν με έντονο τρόπο το περιστατικό. Το οποίο αν όντως είναι πραγματικό, τότε αναμφίβολα προκαλεί αλγεινή εντύπωση για τον «εμπνευστή» της.

Θυμίζουμε ότι το σημείο όπου δέχθηκε τη δολοφονική ενέδρα των οπαδών του ΠΑΟΚ (όπως ανακοίνωσε επίσημα η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης) ο Τόσκο Μποζατζίσκι, έχει γεμίσει με κασκόλ, πανό, κεριά και άλλα αντικείμενα, ως φόρος τιμής στο πρόσωπό του.

Κι όχι μόνο από οπαδούς του Άρη (ο Βούλγαρος ήταν οπαδός των «κίτρινων»), αλλά και από άλλους όπως για παράδειγμα του Ηρακλή.

Δείτε παρακάτω τη σχετική φωτογραφία

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Απαράδεκτο! Άφησαν φέιγ βολάν του ΠΑΟΚ εκεί που πέθανε ο Τόσκο (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα