Απαγόρευση κυκλοφορίας: 33 παραβάσεις την πρώτη ημέρα – «Βροχή» τα πρόστιμα από σήμερα (vid)

Κορονοϊός – Ελλάδα: Τη δεύτερη σερί μέρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας διανύουμε σήμερα Τρίτη (24/3). Μετά την «χαλαρή» εφαρμογή του μέτρου την Δευτέρα (για λόγους προσαρμογής) πλέον οι αστυνομικοί έχουν ξεκάθαρες οδηγίες να «ρίχνουν» το πρόστιμο των 150 ευρώ σε κάθε παράβαση που διαπιστώνουν, όπως άλλωστε προβλέπεται.

Σημειώνεται πως η πρώτη ημέρα οδηγιών και συστάσεων είχε μόλις 33 βεβαιωμένες παραβάσεις, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί αφού η… περίοδος χάριτος δεν υφίσταται

πλέον.

Κλιμάκια της αστυνομίας πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους σε αυτοκίνητα, πεζούς αλλά και μέσα μαζικής μεταφοράς, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν όσοι κυκλοφορούν, φέρουν τα προβλεπόμενα έγγραφα.

Αυτό που ζητούν οι Αστυνομικοί από τους οδηγούς των οχημάτων είναι να έχουν στο παρμπρίζ τη βεβαίωση καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Κι αυτό αφενός ώστε ο έλεγχος να γίνεται όσο πιο γρήγορα και αφετέρου ώστε να μην έρχονται σε επαφή με τα έγγραφα ως μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δείτε τα ρεπορτάζ για τα πρόστιμα 

The post Απαγόρευση κυκλοφορίας: 33 παραβάσεις την πρώτη ημέρα – «Βροχή» τα πρόστιμα από σήμερα (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα