Κορονοϊός – Συγκλονιστικός Ισπανός γιατρός: «Ναρκώνουμε 65χρονους για να πεθάνουν ανώδυνα και να ζήσουν οι πιο νέοι» (vid)

Συγκλονιστικά είναι τα όσα μεταφέρει ένας Ισπανός γιατρός για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του τα τελευταία 24ωρα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του, ξεσπάει σε κλάματα περιγράφοντας τα όσα διαδραματίζονται στα νοσοκομεία.

«Έχω ήδη λάβει πολλά ηχητικά μηνύματα-δεν ξεκαθαρίζει από ποιους- που μας λένε ότι αφαιρούν τους αναπνευστήρες από ανθρώπους άνω των 65 ετών και τους ναρκώνουν για να πεθάνουν, επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί αναπνευστήρες για όλους, ώστε να τους δώσουν σε πιο νέους», μεταφέρει με βαριά καρδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός

– Τουρκία: Τραγουδιστής ζητάει από τον ιό να «χτυπήσει» την Ελλάδα (vid)

«Δεν υπάρχουν προμήθειες, δεν υπάρχει χώρος και δεν υπάρχουν αναπνευστήρες. Τους ναρκώνουμε και κρατάμε το χέρι στους ετοιμοθάνατους επειδή οι οικογένειες τους δεν μπορούν να είναι δίπλα τους, έτσι τους βοηθάμε να πεθάνουν για να ελευθερώσουμε τους αναπνευστήρες για άτομα κάτω των 65 ετών.

Το καταπίνεις, ξεγελάς τον εαυτό σου και πας στην δουλειά, ξέροντας ότι θα αφήσεις πολλούς ανθρώπους να πεθάνουν. Κλαις στο σπίτι, κλαις τα βράδια και πας στην δουλειά το επόμενο πρωί».

BREAKING: Drs in Spain in anger & tears are forced to remove respirators from people 65 hrs & up to give to younger people. They don’t have the supplies or enough respirators. Seniors are sedated so they don’t suffer. Drs blame politicians who acted late. pic.twitter.com/xMIdWoSezc

— FiorellaITSRIGGEDIsabel (@Fiorella_im) March 23, 2020

The post Κορονοϊός – Συγκλονιστικός Ισπανός γιατρός: «Ναρκώνουμε 65χρονους για να πεθάνουν ανώδυνα και να ζήσουν οι πιο νέοι» (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα