ΑΟΧ Κισσαμικός: Συμφωνία με Ζιαμπάρη

11:49 3/6/2019 - Πηγή: Sportime

Κοντά στην πρώτη του μεταγραφή βρίσκεται ο ΑΟΧ Κισσαμικός που θέλει να ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό προκειμένου να παρουσιαστεί πιο δυνατός την επόμενη χρονιά.

Τα «Δελφίνια», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Νίκο Ζιαμπάρη.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, γνώριμος του Αλέκου Βοσνιάδη, από την σύντομη συνεργασία τους στον Ηρακλή, στην αρχή της σεζόν, έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι Κρητικοί και

απομένουν μόνο οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ουνγιαλίδη, το ενδιαφέρον φαίνεται να ατονεί και οι «κυανόλευκοι» έχουν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας τους.

Ο Έλληνας αμυντικός, έκανε μία γεμάτη χρονιά στη Super League 2, προσφέροντας τα μέγιστα στην ομάδα του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκε σε 24 αγώνες συνολικά κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ κατάφερε να πετύχει και τρία τέρματα.

ΑΟΧ Κισσαμικός: Ανανεώνει και ο Ζιούλης

Κάτοικος Χανίων θα παραμείνει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Άγγελος Ζιούλης.

Ο 24χρονος αμυντικός θα έχει συνάντηση με την διοίκηση σχετικά με την παραμονή του για τρίτο σερί χρόνο στην ομάδα και όλα δείχνουν ότι αναμένεται να συμφωνήσει και να ακολουθήσει τον ΑΟΧ Κισσαμικό στη Super League 2.

Έτσι, ο Ζιούλης θα γίνει ο υπ’ αριθμόν 4 ποδοσφαιριστής από το ρόστερ των Χανίων που θα αγωνιστεί για λογαριασμό τους στη νεοσύστατη κατηγορία.

Ήδη έχει ανακοινωθεί η ανανέωση με τον Κάσσο, ενώ οι Μουμίν και Κουσκουνάς θα συνεχίσουν επίσης έχοντας υπογράψει όταν κατέφθασαν τον περασμένο Γενάρη στον ΑΟΧ Κισσαμικό, συμβόλαια ενάμιση χρόνου.

Η επαφή με τον Ζιούλη γίνεται στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει η διοίκηση των Χανίων με τους παίκτες που έχει υποδείξει ότι θέλουν να παραμείνουν στο ρόστερ, ο Αλέκος Βοσνιάδης.

The post ΑΟΧ Κισσαμικός: Συμφωνία με Ζιαμπάρη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα