Περιστέρι-Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση το «τριφύλλι»

10:43 3/6/2019 - Πηγή: Sportime

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Basket League.

Οι «πράσινοι» προηγούνται ήδη με 2-0 στις νίκες και θέλουν άλλη μία για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους τελικούς του πρωταθλήματος για 22η συνεχόμενη χρονιά, αλλά και για 26η τα τελευταία 27 χρόνια.

Ο Ρικ

Πιτίνο δεν θα έχουν στην διαθεσή του τον Λούκας Λεκαβίτσιους λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αναμέτρηση.

Από την άλλη, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη αναζητά την… επανάληψη του αποτελέσματος της κανονικής περιόδου, ώστε να πάρει παράταση ζωής στη σειρά των ημιτελικών.

Το Περιστέρι είχε μια εντυπωσιακή Κανονική Περίοδο, κατάφερε να περάσει στην τετράδα αλλά εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ακόμα κι αν έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Στα αγωνιστικά, αναμένεται να παραταχθεί με πλήρη σύνθεση.

Περιστέρι – Παναθηναϊκός : Το θρίλερ του 2003!

Τον Ιούνιο του 2003 στα ημιτελικά των πλέι οφ οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πάλι. Ποια ήταν η διαφορά; Ότι τότε ο Παναθηναϊκός είχε το πλεονέκτημα της έδρας. Α ναι, υπήρχε και μια ακόμα, αρκετά ουσιαστική καθώς το Περιστέρι έφτασε σε… match ball. Η σειρά κρινόταν στις δύο νίκες και όχι στις τρεις.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά.

The post Περιστέρι-Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση το «τριφύλλι» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα