Αντετοκούνμπο: Οι Μιλγουόκι Μπακς «κατέβασαν» το βίντεο με τον Γιάννη να τραγουδά «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό!»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το νικηφόρο Game 6, ο Giannis άρχισε να τραγουδάει το γνωστό σύνθημα του Ολυμπιακού «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό!».

Οι Μιλγουόκι Μπακς «κατέβασαν» το βίντεο που έδειχνε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τραγουδά το γνωστό σύνθημα του Ολυμπιακού.

Μετά την κατάκτηση του

πρωταθλήματος, ένα βίντεο απεικόνιζε τον Αντετοκούνμπο να τραγουδάει το γνωστό σύνθημα του Ολυμπιακού «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό!».

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης (27/7) οι Μιλγουόκι Μπακς ανέβασαν την ταινία από το Game 6. Στα στιγμιότυπα με τους πανηγυρισμούς «ανέβηκαν» στα socila media με τον «Greek Freak» να τραγουδά…ερυθρόλευκα συνθήματα.

Λίγες ώρες αργότερα όμως το σχετικό tweet κατέβηκε! Πάντως, το γνωστό σύνθημα των φίλων του Ολυμπιακού ακουγόταν σε όλα τα αποδυτήρια του γηπέδου των Μπακς. Με τον Αντετοκούνμπο να το τραγουδάει εν χορώ και την κάμερα να είναι κεντραρισμένη πάνω του…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Διαβάστε ακόμη: 

Αντετοκούνμπο: Η τάπα του στον Έιτον κορυφαία φάση στα πλέι-οφς (vid)

Υπουργείο Εργασίας: Ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών λόγω Covid

Άρης: Στο… check in, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, o Ιτούρμπε!

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα