ΠΑΟΚ: Τα «αποκαλυπτήρια» της Β’ ομάδας του Γκαρσία στη Δράμα

Ο ΠΑΟΚ Β’ του Πάμπλο Γκαρσία ετοιμάζεται για τα πρώτα «αποκαλυπτήρια» στη Δράμα, σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα. Η σχετική ανακοίνωση.

Όπως είναι γνωστό, ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε τον ΠΑΟΚ Β’. Μάλιστα, η ομάδα του Ουρουγουανού προπονητή, μαζί με το επιτελείο του, ετοιμάζονται για την πρώτη της φιλική αναμέτρηση.

Ειδικότερα,

την Παρασκευή (30/7, 18:30) θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση μεταξύ της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ και της Δόξας Δράμας. Ο αγώνας θα σημειωθεί στη Δράμα, κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Δόξας: 

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε για την Παρασκευή 30/7 το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας μας στις 18.30 και θα έχει ανεπίσημο χαρακτήρα (κεκλεισμένων των θυρών), ενώ σύντομα θα γνωστοποιηθούν και άλλα “κλεισμένα” τεστ.

Ο Μάκης Κατσαβάκης και οι συνεργάτες του θα βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και το υπό διαμόρφωση ρόστερ απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα συναντήσει η Δόξα και στη νέα Super League 2, τη στιγμή που σε εξέλιξη ανά γκρουπ είναι οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι παίκτες μας.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 2/8 και ως τις 13 Αυγούστου, οι “Μαυραετοί” θα μεταβούν στη Νάουσα, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια».

Διαβάστε επίσης: 

ΠΑΟΚ: Αυτές είναι οι νέες φανέλες για τη σεζόν 2021-2022! (vid)

Τζιοβίνκο: Η Αλ Χιλάλ και ο Λουτσέσκου «βρήκαν την άκρη» για να πάει στον ΠΑΟΚ

Survivor: Έτσι μπαίνει ξανά στο ριάλιτι ο Τριαντάφυλλος – Το΄πε στον Λιανό!

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα